BURDUR CHP İL ÖRGÜTÜ FARKLI BİR EYLEM UYGULADI

SİYASET 20.06.2017 - 21:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4210+ kez okundu.
 

BURDUR CHP İL ÖRGÜTÜ FARKLI BİR EYLEM UYGULADI

Burdur CHP İl ve İlçe örgütü üyeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun “ADALET” yürüyüşüne destek vermek amacıyla farklı bir eylem düzenledi.
     Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten ve beraberindeki partililer Cumhuriyet meydanına geldiler. Bazı partililerin ellerinde “ADALET” yazıları dikkat çekerken bazı partili gençlerin ellerinde yazı yerine Adaletin terazisinin yer aldığı resimlerin bulunduğu pankartlar yer almaktaydı. Meydanı çepeçevre saracak şekilde dağılan guruplar sessizce eylemlerini yaptılar. Meydanda düzenlenen eylemde bazı gençler slogan atmaları üzerine CHP İl Başkanı Barış Ayten eylemin sessiz bir eylem olduğunu hatırlatması üzerine grup slogan atmayı bıraktı 5 dakikanın ardından eyleme son verdiler. Eylem sırasında Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de partililer ile bir araya geldi. Polis ekipleri de güvenlik önlemi aldılar. Cumhuriyet meydanında CHP tarafından düzenlenen eylemin ardından CHP İl Başkanı Barış Ayten yaptığı açıklamada. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan “Adalet” için Ankara’dan İstanbul’a yürüyüşü devam etmektedir. Neticede bizlerde illerimizde düzenlediğimiz eylemler ile sürece destek eylemleri yapacağız. Eylemlerimiz devam edecektir. 
Burdur CHP İl ve İlçe örgütü üyeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun “ADALET” yürüyüşüne destek vermek amacıyla farklı bir eylem düzenledi.

     Burdur CHP İl Başkanı Barış Ayten ve beraberindeki partililer Cumhuriyet meydanına geldiler. Bazı partililerin ellerinde “ADALET” yazıları dikkat çekerken bazı partili gençlerin ellerinde yazı yerine Adaletin terazisinin yer aldığı resimlerin bulunduğu pankartlar yer almaktaydı. Meydanı çepeçevre saracak şekilde dağılan guruplar sessizce eylemlerini yaptılar.

Meydanda düzenlenen eylemde bazı gençler slogan atmaları üzerine CHP İl Başkanı Barış Ayten eylemin sessiz bir eylem olduğunu hatırlatması üzerine grup slogan atmayı bıraktı 5 dakikanın ardından eyleme son verdiler. Eylem sırasında Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de partililer ile bir araya geldi. Polis ekipleri de güvenlik önlemi aldılar.

Cumhuriyet meydanında CHP tarafından düzenlenen eylemin ardından CHP İl Başkanı Barış Ayten yaptığı açıklamada. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan “Adalet” için Ankara’dan İstanbul’a yürüyüşü devam etmektedir. Neticede bizlerde illerimizde düzenlediğimiz eylemler ile sürece destek eylemleri yapacağız. Eylemlerimiz devam edecektir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.