VALİ YILMAZ BAKA DÖNEM BAŞKANI OLDU.

YAŞAM 19.07.2017 - 09:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3638+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ BAKA DÖNEM BAŞKANI OLDU.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, bir yıldır yürüttüğü BAKA dönem Başkanlığını, Vali Şerif Yılmaz’a devretti.
Antalya Valisi Münir Karaoğlu, devir teslim konuşmasında; bir yıldır yürüttüğüm BAKA dönem Başkanlığını Sayın Burdur Valimize devir ediyorum. Bundan sonraki toplantılarımızda bir yıl Sayın Valimiz BAKA’nın başkanlığını yürütecek. Başkan Vekilliğini de Isparta Valimiz yürütecek. Ben Sayın Valimize başarılar diliyorum. Dönem başkanlığında BAKA’nın çok daha efektif, çok daha proaktif olacağından şüphemiz yok. Kendilerini kutluyoruz hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.       ÜÇ İL VALİSİ OLARAK GEÇİŞ DÖNEMİNDE GÖREVE BAŞLADIK.   Antalya Valimize teşekkür ediyoruz. Tam geçiş döneminde bulunduğumuz görevlere yeni başlamıştık üç Vali olarak, tam bir yıl oldu.  Yönetim kurulu üyelerimiz daha önceden burada görev aldılar. Göreve başladıktan sonra ilk toplantıda Sayın Antalya Valimiz devir almıştı. Bilhare 15 Temmuz oldu. 15 Temmuzla beraber Ajansın belki de en zor süreciydi. Ajanstaki o yapılanmayla ilgili etkin bir şekilde mücadele edilmesi gereken bir süreçte Sayın Valimiz sağolsun bizlere bırakmadan kendisi yoğun bir şekilde mesaisinin çoğunu da Ajansa harcamak suretiyle ve Antalya’nın büyük şehir olmasına rağmen bu geçiş sürecini çok şükür başaralı bir şekilde tamamladı. Başkanlık sitemi denilince yanlış anlaşılmasın. Burada dönüşümlü başkanlık var. Aslında başkanlıktan ziyade yönetim kurulu olarak işlerin yürütüldüğü bir ajans. Yönetim Kurulu kararı dışındaki iş ve işlemler zaten genel sekreterlik tarafından yürütülüyor. O nedenle bizler sadece şeklen başkanız, bundan önce olduğu gibi yine tüm arkadaşlarla birlikte aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah ilimize, bölgemize, ülkemize hayırlı olur” dedi.  Vali Yılmaz, konuşmasının sonunda dönem başkanlığını kendisine devir eden Vali Karaloğlu’na, hizmetleri anısına hediye takdim etti.   ·            
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, bir yıldır yürüttüğü BAKA dönem Başkanlığını, Vali Şerif Yılmaz’a devretti.

Antalya Valisi Münir Karaoğlu, devir teslim konuşmasında; bir yıldır yürüttüğüm BAKA dönem Başkanlığını Sayın Burdur Valimize devir ediyorum. Bundan sonraki toplantılarımızda bir yıl Sayın Valimiz BAKA’nın başkanlığını yürütecek. Başkan Vekilliğini de Isparta Valimiz yürütecek. Ben Sayın Valimize başarılar diliyorum. Dönem başkanlığında BAKA’nın çok daha efektif, çok daha proaktif olacağından şüphemiz yok. Kendilerini kutluyoruz hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

      ÜÇ İL VALİSİ OLARAK GEÇİŞ DÖNEMİNDE GÖREVE BAŞLADIK.

 

Antalya Valimize teşekkür ediyoruz. Tam geçiş döneminde bulunduğumuz görevlere yeni başlamıştık üç Vali olarak, tam bir yıl oldu.  Yönetim kurulu üyelerimiz daha önceden burada görev aldılar. Göreve başladıktan sonra ilk toplantıda Sayın Antalya Valimiz devir almıştı. Bilhare 15 Temmuz oldu. 15 Temmuzla beraber Ajansın belki de en zor süreciydi. Ajanstaki o yapılanmayla ilgili etkin bir şekilde mücadele edilmesi gereken bir süreçte Sayın Valimiz sağolsun bizlere bırakmadan kendisi yoğun bir şekilde mesaisinin çoğunu da Ajansa harcamak suretiyle ve Antalya’nın büyük şehir olmasına rağmen bu geçiş sürecini çok şükür başaralı bir şekilde tamamladı. Başkanlık sitemi denilince yanlış anlaşılmasın. Burada dönüşümlü başkanlık var. Aslında başkanlıktan ziyade yönetim kurulu olarak işlerin yürütüldüğü bir ajans. Yönetim Kurulu kararı dışındaki iş ve işlemler zaten genel sekreterlik tarafından yürütülüyor. O nedenle bizler sadece şeklen başkanız, bundan önce olduğu gibi yine tüm arkadaşlarla birlikte aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah ilimize, bölgemize, ülkemize hayırlı olur” dedi. 

Vali Yılmaz, konuşmasının sonunda dönem başkanlığını kendisine devir eden Vali Karaloğlu’na, hizmetleri anısına hediye takdim etti.

 

·          

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.