UYUŞTURUCU ÜRETİMİ SERALARA KAYDIRILDI

DİĞER 24.07.2017 - 17:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4657+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU ÜRETİMİ SERALARA KAYDIRILDI

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için emniyet ve asayiş hizmetlerine kapsamlı bir şekilde aralıksız devam edilmektedir.
 Son günlerde uyuşturucu üretiminin açık alanlarda Jandarma ekipleri tarafından alan taramasında kolay ortaya çıkması ve vatandaşların ihbarı neticesinde açık alanlar yerine seralara kaydırıldığı gözlenmektedir. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda Burdur İl Jandarma Komutanlığımız tarafından; Bucak İlçesi Kuşbaba Köyü’nde E. K. isimli bir şahısın serasında ve bahçesinde yasadışı ekim (kenevir bitkisi) yaptığı duyumu alınmıştır.   Alınan duyum üzerine İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekipler tarafından adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Bucak İlçesi Kuşbaba Köyü’nde E.K. isimli şahısın ev, eklenti, bahçe ve serasında yapılan aramada; (61) kök kenevir bitkisi, (15) adet bronz sikke, (1) adet kandil, (1) adet yüzük, ve (3) adet metal obje ele geçirilmiştir.   Ele geçirilen kenevir bitkileri, C. Savcısının talimatı ile Bucak İlçe J. K. Lığı ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiş ve diğer tarihi eserlere el konulmuş olup, şüpheli E.K. gözaltına alınmıştır.   Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde, emniyet ve asayiş hizmetlerine yönelik çalışmalara 24 saat aralıksız, azim ve kararlılıkla devam edilmektedirler.  
Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için emniyet ve asayiş hizmetlerine kapsamlı bir şekilde aralıksız devam edilmektedir.

 Son günlerde uyuşturucu üretiminin açık alanlarda Jandarma ekipleri tarafından alan taramasında kolay ortaya çıkması ve vatandaşların ihbarı neticesinde açık alanlar yerine seralara kaydırıldığı gözlenmektedir. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda Burdur İl Jandarma Komutanlığımız tarafından; Bucak İlçesi Kuşbaba Köyü’nde E. K. isimli bir şahısın serasında ve bahçesinde yasadışı ekim (kenevir bitkisi) yaptığı duyumu alınmıştır.

 

Alınan duyum üzerine İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekipler tarafından adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Bucak İlçesi Kuşbaba Köyü’nde E.K. isimli şahısın ev, eklenti, bahçe ve serasında yapılan aramada; (61) kök kenevir bitkisi, (15) adet bronz sikke, (1) adet kandil, (1) adet yüzük, ve (3) adet metal obje ele geçirilmiştir.

 

Ele geçirilen kenevir bitkileri, C. Savcısının talimatı ile Bucak İlçe J. K. Lığı ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiş ve diğer tarihi eserlere el konulmuş olup, şüpheli E.K. gözaltına alınmıştır.

 

Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde, emniyet ve asayiş hizmetlerine yönelik çalışmalara 24 saat aralıksız, azim ve kararlılıkla devam edilmektedirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.