BİRLİK BAŞKANI KAMİL ÖZCAN’A ÜST BİRLİK BAŞKANLIĞI İÇİN DESTEKLER SÜRÜYOR.

YAŞAM 02.08.2017 - 15:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4394+ kez okundu.
 

BİRLİK BAŞKANI KAMİL ÖZCAN’A ÜST BİRLİK BAŞKANLIĞI İÇİN DESTEKLER SÜRÜYOR.

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Kamil Özcan, Türkiye Damızlık Birliği Genel Başkanlığı için adaylığını açıklaması Burdur da sevinç yarattı.
Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı’nı başarı ile sürdüren ve Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanlığı’nı açıklamıştı. Kamil Sönmez bir yandan çalışmaları sürdürürken bir yandan Burdur genelinde sivil toplum kuruluşlarından, meslek örgütlerinden gelen destek ziyareti taleplerini zamanının yettiği kadar kabul etmektedir. Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, Bu gün öğle saatlerinde AK Parti İl ve Merkez İlçe heyetini kabul etti. Bölge üreticisinin ve Burdur hayvancılığının modern ve çağdaş bir konuma gelmesi için çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün bakıldığında ülkemiz de sütte gelinen sürecin kasaplık hayvancılıkta istenilen seviyelere gelmediği ülkedeki kırmızı et fiyatlarındaki son dalgalanmalardan anlıyoruz. Bütün çabamız geçmişte Arap ülkeleri olmak üzere hayvan ithaline şevk veren bölgemizde adeta borsa görevi gören ülkemizin, aynı şekilde gelişme göstermesi için üreticimizin hemen yanı başında olduğumuzu göstermek için adaylığımı açıkladım dedi. Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Bizim amacımız bir siyaset yapma ya da bu konudaki bir destek değildir. Konumu ne olursa olsun Burdur’a bir sivil toplum kuruluşunun genel başkanlığını taşımaktır. Burdur’un üreticisinin desteklenmesi ve güçlendirilmesi için çaba göstermektir bunun olabilmesi içinde çalışmalarının, çabalarının hedefine ulaşması için yanında olduğumuzun kendisi için bir güç olması gerektiğidir. AK Parti İl Yönetimi ve Merkez İlçe Yönetimi olarak başarılar dileriz
Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Kamil Özcan, Türkiye Damızlık Birliği Genel Başkanlığı için adaylığını açıklaması Burdur da sevinç yarattı.

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı’nı başarı ile sürdüren ve Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Başkanlığı’nı açıklamıştı. Kamil Sönmez bir yandan çalışmaları sürdürürken bir yandan Burdur genelinde sivil toplum kuruluşlarından, meslek örgütlerinden gelen destek ziyareti taleplerini zamanının yettiği kadar kabul etmektedir.

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, Bu gün öğle saatlerinde AK Parti İl ve Merkez İlçe heyetini kabul etti. Bölge üreticisinin ve Burdur hayvancılığının modern ve çağdaş bir konuma gelmesi için çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün bakıldığında ülkemiz de sütte gelinen sürecin kasaplık hayvancılıkta istenilen seviyelere gelmediği ülkedeki kırmızı et fiyatlarındaki son dalgalanmalardan anlıyoruz. Bütün çabamız geçmişte Arap ülkeleri olmak üzere hayvan ithaline şevk veren bölgemizde adeta borsa görevi gören ülkemizin, aynı şekilde gelişme göstermesi için üreticimizin hemen yanı başında olduğumuzu göstermek için adaylığımı açıkladım dedi.

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Bizim amacımız bir siyaset yapma ya da bu konudaki bir destek değildir. Konumu ne olursa olsun Burdur’a bir sivil toplum kuruluşunun genel başkanlığını taşımaktır. Burdur’un üreticisinin desteklenmesi ve güçlendirilmesi için çaba göstermektir bunun olabilmesi içinde çalışmalarının, çabalarının hedefine ulaşması için yanında olduğumuzun kendisi için bir güç olması gerektiğidir. AK Parti İl Yönetimi ve Merkez İlçe Yönetimi olarak başarılar dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.