BUCAK ORGANİZE SANAYİ VALİ YILMAZ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

DİĞER 22.08.2017 - 20:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4592+ kez okundu.
 

BUCAK ORGANİZE SANAYİ VALİ YILMAZ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

Bucak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Bucak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu ve Bucak Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Duran katıldı.   Toplantıda hazır bulunan Bucak OSB Müdürü Binnur Çığrı, Bu güne kadar organize sanayi bölgedeki çalışmalar hakkında yönetim kuruluna genel bilgi sundu. Mütevelli heyeti önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında ise kararlar alarak toplantıya devam etti.  Toplantıda gündemde yer alan konular Vali Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından görüşülüp karara bağlandı  
Bucak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Bucak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu ve Bucak Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Duran katıldı.

 

Toplantıda hazır bulunan Bucak OSB Müdürü Binnur Çığrı, Bu güne kadar organize sanayi bölgedeki çalışmalar hakkında yönetim kuruluna genel bilgi sundu. Mütevelli heyeti önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında ise kararlar alarak toplantıya devam etti. 

Toplantıda gündemde yer alan konular Vali Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından görüşülüp karara bağlandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.