HASTANE SONUNU FARKLI ZEMİNLERE ÇEKİLMEK İSTENMEKTEDİR

SİYASET 09.10.2017 - 10:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2856+ kez okundu.
 

HASTANE SONUNU FARKLI ZEMİNLERE ÇEKİLMEK İSTENMEKTEDİR

Burdur AK Parti İl Başkanı Dr: Süleyman Faki; Burdur’un olmazsa olmazı olarak gündeme gelen yeni Burdur Devlet Hastanesi sorunu farklı zeminlere çekilmek istenmektedir.
Burdur Devlet Hastanesi, konusunda açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Burdur’un en önemli konuları arasında olan ve halkımızın sağlığı ile direkt ilgili olan hastane yeri ile ilgili açıklamada ve sosyal medyadaki polemikler konuyu esas zemininden farklı noktalara götürmektedir. İktidarımızın milletimizin hizmetine yönelik yaptığı çalışmalar gerek Burdur da gerek ülkemizde malumunuzdur. AK Partimize yönelik olan tartışılan konularda;Son günlerde Belediye Meclisi gündeminde Burdur’un ihtiyacı olan yeni hastane konusundaki yer tespitindeki tartışılan konular çözüm noktasını değil buna zemin hazırlamak amacıyla sorun noktasında paydaşların durduğu noktayı açıkça göstermektedir. Bu noktada hastane yeri ile ilgili milletvekillerimizin ve hükümetimizin çabaları yer sorununda yerelde ise Belediyemiz yönetimi tarafından değişik bahaneler ile dikkate alınmamıştır. Öncelikle bilinmelidir ki gerek hastane gerek diğer yatırımlarla ilgili hükümetimiz gerekeni yapmakta, biz istiyoruz ki Burdur’a yapılacak yatırımlarda CHP’li  Burdur belediyesinin de yapılan hizmetlerde ve yatırımlarda desteği olsun. Burdurluların sudan nedenlerle geri kalmaması için gayret gösterilsin buna engel olunmasın çünkü Burdur halkı olarak birlikte burada yaşıyoruz. Kentimize herhangi bir yatırımın gelmemesi veya engellenmesi hepimizi hatta geleceğimizi engellemektedir. Hastanenin bir başka yere yapılması veya taşınması hemşerilerimizi üzmektedir. Kentimizde yeni bir hastanenin yapılmasına ve bugün ki sağlık tesislerinin modernize edilmesine kim karşı çıkabilir. İlimiz ve insanımız için on yıl ve daha sonrasını düşündüğümüzde ilimizde yapılmayan ve sürüncemede bırakılan hastane sorunu gelecekte daha büyük sorun olarak karşımıza çıkacaktır. Bunu daha da genişletmek ve belediye meclisindeki diğer açmazları konuşmayı bir sonraki dönemde değerlendirmek istiyoruz. Maksadımız hiçbir dönem de bağcıyı dövmek değil üzüm yemek olmuştur.       
Burdur AK Parti İl Başkanı Dr: Süleyman Faki; Burdur’un olmazsa olmazı olarak gündeme gelen yeni Burdur Devlet Hastanesi sorunu farklı zeminlere çekilmek istenmektedir.

Burdur Devlet Hastanesi, konusunda açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Burdur’un en önemli konuları arasında olan ve halkımızın sağlığı ile direkt ilgili olan hastane yeri ile ilgili açıklamada ve sosyal medyadaki polemikler konuyu esas zemininden farklı noktalara götürmektedir. İktidarımızın milletimizin hizmetine yönelik yaptığı çalışmalar gerek Burdur da gerek ülkemizde malumunuzdur.

AK Partimize yönelik olan tartışılan konularda;Son günlerde Belediye Meclisi gündeminde Burdur’un ihtiyacı olan yeni hastane konusundaki yer tespitindeki tartışılan konular çözüm noktasını değil buna zemin hazırlamak amacıyla sorun noktasında paydaşların durduğu noktayı açıkça göstermektedir. Bu noktada hastane yeri ile ilgili milletvekillerimizin ve hükümetimizin çabaları yer sorununda yerelde ise Belediyemiz yönetimi tarafından değişik bahaneler ile dikkate alınmamıştır.

Öncelikle bilinmelidir ki gerek hastane gerek diğer yatırımlarla ilgili hükümetimiz gerekeni yapmakta, biz istiyoruz ki Burdur’a yapılacak yatırımlarda CHP’li  Burdur belediyesinin de yapılan hizmetlerde ve yatırımlarda desteği olsun. Burdurluların sudan nedenlerle geri kalmaması için gayret gösterilsin buna engel olunmasın çünkü Burdur halkı olarak birlikte burada yaşıyoruz. Kentimize herhangi bir yatırımın gelmemesi veya engellenmesi hepimizi hatta geleceğimizi engellemektedir. Hastanenin bir başka yere yapılması veya taşınması hemşerilerimizi üzmektedir.

Kentimizde yeni bir hastanenin yapılmasına ve bugün ki sağlık tesislerinin modernize edilmesine kim karşı çıkabilir. İlimiz ve insanımız için on yıl ve daha sonrasını düşündüğümüzde ilimizde yapılmayan ve sürüncemede bırakılan hastane sorunu gelecekte daha büyük sorun olarak karşımıza çıkacaktır. Bunu daha da genişletmek ve belediye meclisindeki diğer açmazları konuşmayı bir sonraki dönemde değerlendirmek istiyoruz. Maksadımız hiçbir dönem de bağcıyı dövmek değil üzüm yemek olmuştur.     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.