[NİKAHLAR ARTIK MEZARLIKTA DEĞİL YAŞAM PARKINDA KIYILACAK )

DİĞER 14.10.2017 - 17:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3105+ kez okundu.
 

[NİKAHLAR ARTIK MEZARLIKTA DEĞİL YAŞAM PARKINDA KIYILACAK )

Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, Hacı Sarılar Mezarlığı içinde bulunan Bucak Belediyesi Nikâh Salonunu, Yenimahalle’de bulunan Yaşam Parkına taşıyor.
Belediye Başkanvekili Yalçın Sezgin’in verdiği talimat sonrası Bucak’ta nikâhlar artık yeni yerinde kıyılacak. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkanvekili Sezgin, “Bucaklı genç çiftlerimizin nikahları artık mezarlıkta değil; daha geniş ve daha nezih bir ortamda Yenimahalle’de bulunan Yaşam Parkında kıyacak. Belediye ekiplerimiz restorasyon çalışmalarında sona geldi. Çok kısa bir süre sonra nikâhlarımızı yeni yerinde kıymaya başlayacağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.                                   [YENİ KENT MEYDANI PROJESİ] Bucak Cumhuriyet Meydanı yeni bir hüviyete kavuşuyor. Bucak Belediye Başkanı Kaymakam Yalçın Sezgin beraberinde Park ve Bahçeler Müdürü Fatih Dündar Uzun ve Peyzaj mimari Esin Şencan ile birlikte Bucak Cumhuriyet meydanında yapılacak olan kent meydanı proje çalışması ile ilgili son değerlendirmeleri yerinde yaptı. Yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, "Belediye önünde, Cumhuriyet meydanında yapacağımız çalışmalar ile vatandaşımızın konforunu daha da arttıracağız. Kent-insan-estetik bütünlüğünü sağlayarak alanımızı yeşillendireceğiz ve yapacağımız peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte Bucaklı hemşerilerimize daha modern, daha yeşil ve daha konforlu bir meydan kazandıracağız” dedi    
Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, Hacı Sarılar Mezarlığı içinde bulunan Bucak Belediyesi Nikâh Salonunu, Yenimahalle’de bulunan Yaşam Parkına taşıyor.

Belediye Başkanvekili Yalçın Sezgin’in verdiği talimat sonrası Bucak’ta nikâhlar artık yeni yerinde kıyılacak. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkanvekili Sezgin, “Bucaklı genç çiftlerimizin nikahları artık mezarlıkta değil; daha geniş ve daha nezih bir ortamda Yenimahalle’de bulunan Yaşam Parkında kıyacak. Belediye ekiplerimiz restorasyon çalışmalarında sona geldi. Çok kısa bir süre sonra nikâhlarımızı yeni yerinde kıymaya başlayacağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

                                  [YENİ KENT MEYDANI PROJESİ]

Bucak Cumhuriyet Meydanı yeni bir hüviyete kavuşuyor. Bucak Belediye Başkanı Kaymakam Yalçın Sezgin beraberinde Park ve Bahçeler Müdürü Fatih Dündar Uzun ve Peyzaj mimari Esin Şencan ile birlikte Bucak Cumhuriyet meydanında yapılacak olan kent meydanı proje çalışması ile ilgili son değerlendirmeleri yerinde yaptı.

Yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, "Belediye önünde, Cumhuriyet meydanında yapacağımız çalışmalar ile vatandaşımızın konforunu daha da arttıracağız. Kent-insan-estetik bütünlüğünü sağlayarak alanımızı yeşillendireceğiz ve yapacağımız peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte Bucaklı hemşerilerimize daha modern, daha yeşil ve daha konforlu bir meydan kazandıracağız” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.