BAŞKAN ERCENGİZ ESNAFA KIŞLIK BERE HEDİYE ETTİ

YAŞAM 09.11.2017 - 16:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3046+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ ESNAFA KIŞLIK BERE HEDİYE ETTİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Okun Ercengiz, Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret ederek bere hediye etti.
Başkan Ercengiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevruz Gökçüoğlu, Burdur Oto Tamirciler Odası Başkanı Yücel Dilekçi ve meclis üyeleriyle birlikte Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti. Sanayi Sitesi’nde tek tek işyerlerine giren Başkan Ercengiz, havaların soğuması nedeniyle sanayi esnafına bere hediye etti. Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında da sanayi esnafına bilgi veren Başkan Ercengiz, sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Ercengiz daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevruz Gökçüoğlu ve Burdur Oto Tamirciler Odası Başkanı Yücel Dilekçi ile birlikte Sanayi Sitesi Düğün Salonu inşaatını gezdi. Burdur Belediyesi olarak esnafların taleplerini dinlemek sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretler yaptıklarını belirten Başkan Ercengiz, Sanayi Sitesinde ziyaretlere devam edeceklerini söyledi  
Burdur Belediye Başkanı Ali Okun Ercengiz, Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret ederek bere hediye etti.

Başkan Ercengiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevruz Gökçüoğlu, Burdur Oto Tamirciler Odası Başkanı Yücel Dilekçi ve meclis üyeleriyle birlikte Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti.

Sanayi Sitesi’nde tek tek işyerlerine giren Başkan Ercengiz, havaların soğuması nedeniyle sanayi esnafına bere hediye etti. Burdur Belediyesi’nin çalışmaları hakkında da sanayi esnafına bilgi veren Başkan Ercengiz, sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Başkan Ercengiz daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevruz Gökçüoğlu ve Burdur Oto Tamirciler Odası Başkanı Yücel Dilekçi ile birlikte Sanayi Sitesi Düğün Salonu inşaatını gezdi.

Burdur Belediyesi olarak esnafların taleplerini dinlemek sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretler yaptıklarını belirten Başkan Ercengiz, Sanayi Sitesinde ziyaretlere devam edeceklerini söyledi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.