RECEP KALKIN YILIN OSKARI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

YAŞAM 26.11.2017 - 15:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2680+ kez okundu.
 

RECEP KALKIN YILIN OSKARI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Kalkan “Esnaf Haber Dergisi” tarafından yılın Oskarları ödülüne layık görüldü.
Türkiye Esnaf Haber Dergisi tarafından bu yıl 17’incisi düzenlenen Türkiye Esnaf Oskarları ödülüne layık görülen Başkan Recep Kalkan ve Oda Genel Sekreteri Nevriye Yıldırım’a ödülleri Vali Yılmaz tarafından verildi.     Türkiye genelinde tek aylık esnaf dergisi olarak yayın hayatına devam eden Esnaf Haber Dergisi'nin bu yıl düzenlediği geleneksel 2017 Türkiye Esnaf Oskarları Ödüllerinde 24 kişi çeşitli kategorilerde ödül almaya hak kazanırken Burdur’dan bu yıl iki kişi bu ödüle layık görüldü.   Ödül Töreni sırasında Dergi Yönetim Kurulu Adına Cevat Önge, Burdur’da “Yılın Esnaf Anasını” seçmeleri dolayısıyla Oda Başkanı Recep Kalkan’ın ödüle layık görüldüğü ifade ederken başkan Kalkan'ın 11 bin 345 esnaf oyunun, 8 bin 796'sını aldığını ifade etti. Genel Sekreter düzeyinde de bu yıl ilk defa ödül verildiğini paylaştı. Ayrıca Türkiye Esnaf Haber Dergisi tarafından bu iki ödülün yanında Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetimi, Disiplin Kurulu üyeleri ve çalışan personeline de teşekkür belgesi verildi.    ULUSLARARASI SALDIRIYA KARŞI DİK DURAN TÜM ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM   Programda Oda Başkanı Recep Kalkan tarafından ayrıca Vali Şerif Yılmaz ve kurum müdürlerine Burdur Esnafına yaptıkları hizmetleri anısına plaket takdiminde bulundu. Bizim kendi kültürümüzü yaşatan esnafımızdır. Yaşattığı için, bakın bugün belki çoğu kimsenin farkında olmadan bugüne tevafuk etti.  Niyet iyi olursa akıbette iyi sonuç da iyi oluyor. Ben öncelikle bu sebeple kendilerini tebrik ediyorum. Yine bir konuya daha değinmek istiyorum. Esnafımızın duyarlılığı, özellikle yine dış kaynaklı olarak, kara cuma adı altında bir takım indirimler yapmak suretiyle bizim kültürümüzün, milli ve manevi değerlerimizin, dejenere edilmesine yönelik uluslararası saldırıya karşı dik duran tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum.  
Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Kalkan “Esnaf Haber Dergisi” tarafından yılın Oskarları ödülüne layık görüldü.

Türkiye Esnaf Haber Dergisi tarafından bu yıl 17’incisi düzenlenen Türkiye Esnaf Oskarları ödülüne layık görülen Başkan Recep Kalkan ve Oda Genel Sekreteri Nevriye Yıldırım’a ödülleri Vali Yılmaz tarafından verildi.

 

 

Türkiye genelinde tek aylık esnaf dergisi olarak yayın hayatına devam eden Esnaf Haber Dergisi'nin bu yıl düzenlediği geleneksel 2017 Türkiye Esnaf Oskarları Ödüllerinde 24 kişi çeşitli kategorilerde ödül almaya hak kazanırken Burdur’dan bu yıl iki kişi bu ödüle layık görüldü.

 

Ödül Töreni sırasında Dergi Yönetim Kurulu Adına Cevat Önge, Burdur’da “Yılın Esnaf Anasını” seçmeleri dolayısıyla Oda Başkanı Recep Kalkan’ın ödüle layık görüldüğü ifade ederken başkan Kalkan'ın 11 bin 345 esnaf oyunun, 8 bin 796'sını aldığını ifade etti. Genel Sekreter düzeyinde de bu yıl ilk defa ödül verildiğini paylaştı. Ayrıca Türkiye Esnaf Haber Dergisi tarafından bu iki ödülün yanında Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetimi, Disiplin Kurulu üyeleri ve çalışan personeline de teşekkür belgesi verildi.

 

 ULUSLARARASI SALDIRIYA KARŞI DİK DURAN TÜM ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Programda Oda Başkanı Recep Kalkan tarafından ayrıca Vali Şerif Yılmaz ve kurum müdürlerine Burdur Esnafına yaptıkları hizmetleri anısına plaket takdiminde bulundu. Bizim kendi kültürümüzü yaşatan esnafımızdır. Yaşattığı için, bakın bugün belki çoğu kimsenin farkında olmadan bugüne tevafuk etti.  Niyet iyi olursa akıbette iyi sonuç da iyi oluyor. Ben öncelikle bu sebeple kendilerini tebrik ediyorum. Yine bir konuya daha değinmek istiyorum. Esnafımızın duyarlılığı, özellikle yine dış kaynaklı olarak, kara cuma adı altında bir takım indirimler yapmak suretiyle bizim kültürümüzün, milli ve manevi değerlerimizin, dejenere edilmesine yönelik uluslararası saldırıya karşı dik duran tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.