BURDUR BELEDİYE MECLİS’NDE YILIN İLK TOPLANTISI YAPILDI

GÜNDEM 03.01.2018 - 14:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4286+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYE MECLİS’NDE YILIN İLK TOPLANTISI YAPILDI

Burdur Belediye ve Belediye Meclis Başkanı Ali Orkun Ercengiz 2018 yılının ilk Belediye Meclis toplantısında bir önceki ayı değerlendirerek meclis toplantısını açtı.
Yeni yılın ilk meclis toplantısına başlarken son günlerde olağan kongreler neticesinde yeni görev  değişiklikleri siyasi partilerdeki İlçe ve İl Başkanlarınıza başarılar diliyorum. Aynı şekilde AK Parti meclis üyemiz Volkan Mengi de AK Parti İl Başkanı seçilmesiyle yerine bir başka arkadaş meclisin yeni üyesi olarak göreve başlamıştır. Kendisine de buradan hayırlı olsun diyoruz. Geçtiğimiz hafta Pazar günü Adalet ve Kalkınma Partisinin genel kurulu sonrasında ziyaretlerde bulundu. Kendisine teşekkür etmek istiyorum. Şimdi sizlere bir görüntü izlettirmek istiyorum. Kendisine bir yanlış bilgilendirme yapılmıştır. Valilik makamında kendisine bunu söyledim. İçme suyu konusunu etraflıca anlatarak kendisine bu konuda da teşekkür ettim. İçme suyu konusunda benim kendisini dinlediğimde içme suyu bedelsiz olarak “Devlet Su işleri kanalıyla bedelsiz olarak Burdur’a hizmet için yapılacaktır. Bu konunun ayrıca takipçisi olacağım. Avrupa yatırım bankası ile atık su kredisini AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’e konunun takibi için kendisi talimat verdi. Belediyemizin 2017 yılında başlattığı çalışmalar devam etmektedir. Engelli yönetmeliğine uygun olarak çalışmalarımızın bir bölümünü tamamladık. Yeni yıl gecesi gençlerimiz ve halkımızla yine bir sanatçımızı buluşturarak halkımızın hoşça vakit geçirmesini sağladık. Ayrıca merkez köylerin ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte yeni hizmet kompleksimizde bir araya gelerek hem kendilerinin yeni yıllarını kutladık hem de hizmet kampusunda yapılan çalışmaları yerinde izlemelerini hizmet için nelerin yapıldığını kendilerinin görmelerini sağladık. Ayrıca 21 Aralık da Akdeniz Belediyeler Birliği, tarafından düzenlenen proje yarışmasında Belediye olarak iki dalda bir birincilik bir ikincilik ödülü kazandık. Dünya engelliler günü nedeniyle engelli aileleri ile bir araya gelerek onların taleplerini kendilerinden dinledik dedi. Daha sonra Belediye Meclisinin Ocak 2018 tarihindeki ilk birleşimindeki 18 maddeden oluşan gündemi görüşüldü.    
Burdur Belediye ve Belediye Meclis Başkanı Ali Orkun Ercengiz 2018 yılının ilk Belediye Meclis toplantısında bir önceki ayı değerlendirerek meclis toplantısını açtı.

Yeni yılın ilk meclis toplantısına başlarken son günlerde olağan kongreler neticesinde yeni görev  değişiklikleri siyasi partilerdeki İlçe ve İl Başkanlarınıza başarılar diliyorum. Aynı şekilde AK Parti meclis üyemiz Volkan Mengi de AK Parti İl Başkanı seçilmesiyle yerine bir başka arkadaş meclisin yeni üyesi olarak göreve başlamıştır. Kendisine de buradan hayırlı olsun diyoruz. Geçtiğimiz hafta Pazar günü Adalet ve Kalkınma Partisinin genel kurulu sonrasında ziyaretlerde bulundu.

Kendisine teşekkür etmek istiyorum. Şimdi sizlere bir görüntü izlettirmek istiyorum. Kendisine bir yanlış bilgilendirme yapılmıştır. Valilik makamında kendisine bunu söyledim. İçme suyu konusunu etraflıca anlatarak kendisine bu konuda da teşekkür ettim. İçme suyu konusunda benim kendisini dinlediğimde içme suyu bedelsiz olarak “Devlet Su işleri kanalıyla bedelsiz olarak Burdur’a hizmet için yapılacaktır. Bu konunun ayrıca takipçisi olacağım. Avrupa yatırım bankası ile atık su kredisini AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’e konunun takibi için kendisi talimat verdi.

Belediyemizin 2017 yılında başlattığı çalışmalar devam etmektedir. Engelli yönetmeliğine uygun olarak çalışmalarımızın bir bölümünü tamamladık. Yeni yıl gecesi gençlerimiz ve halkımızla yine bir sanatçımızı buluşturarak halkımızın hoşça vakit geçirmesini sağladık. Ayrıca merkez köylerin ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte yeni hizmet kompleksimizde bir araya gelerek hem kendilerinin yeni yıllarını kutladık hem de hizmet kampusunda yapılan çalışmaları yerinde izlemelerini hizmet için nelerin yapıldığını kendilerinin görmelerini sağladık.

Ayrıca 21 Aralık da Akdeniz Belediyeler Birliği, tarafından düzenlenen proje yarışmasında Belediye olarak iki dalda bir birincilik bir ikincilik ödülü kazandık. Dünya engelliler günü nedeniyle engelli aileleri ile bir araya gelerek onların taleplerini kendilerinden dinledik dedi. Daha sonra Belediye Meclisinin Ocak 2018 tarihindeki ilk birleşimindeki 18 maddeden oluşan gündemi görüşüldü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.