BURDUR AK PARTİ İL TEŞKİLATI HALKA PAZAR YERİNDE SÜT DAĞITTI

YAŞAM 23.01.2018 - 09:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3395+ kez okundu.
 

BURDUR AK PARTİ İL TEŞKİLATI HALKA PAZAR YERİNDE SÜT DAĞITTI

Burdur AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları Salı günü kurulan uzay çatı altındaki Pazar yerinde esnaf ve ihtiyaçlarını almak için pazara gelen esnafa süt kaynatarak dağıttı.
Burdur AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları 2019 yılının seçim yılı olması nedeniyle seçmenin nabzını tutmak ve yakın olabilmek için çeşitli organizasyonlar düzenlemektedir. Hafta arası ev ziyaretleri ile çeşitli toplantılar düzenleyen İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve ekibi İl Merkezindeki pazarlarda ilçe merkezi ile merkeze bağlı köylerden gelen insanımıza yakın olma gayreti içindeyiz.     Bu gün AK Parti İl ve İlçe Merkezi Başkanları Volkan Mengi ve Murat Akbıyık, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’inde katılımlarıyla halkımıza soğuk kış günlerinin sıcaklığını yaşatmak üzere süt dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 1000 bardak süt dağıtmak için partililerimiz ve teşkilat mensuplarımız hazırlık yaptılar. Burada önemli olan Burdur’un kendi öz malı olan ürünlerle halkımızı buluşturmak, dostluk ve dostluğun yarattığı bize düşen iyi ilişkiler içindeki yaşamımızı devam ettirmemiz gerektiğine inanıyorum. Biliyorsunuz AK Parti iktidara geldiğinden bu yana seçim dönemindeki görüntü kirliliği yaratacak promosyonları benimsemiyoruz. Buradaki amaç kendi üretimimiz olan süt gibi kıymetli ürünümüzü ön plana çıkarmak ve halkımıza sıcak bir şeylerin ikramını da yapabilmektir. Birileri gibi Burdur dışından başkasının ürünlerini getirerek üreticimizin malına sahip çıkıyoruz masalları anlatmıyoruz    
Burdur AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları Salı günü kurulan uzay çatı altındaki Pazar yerinde esnaf ve ihtiyaçlarını almak için pazara gelen esnafa süt kaynatarak dağıttı.

Burdur AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları 2019 yılının seçim yılı olması nedeniyle seçmenin nabzını tutmak ve yakın olabilmek için çeşitli organizasyonlar düzenlemektedir. Hafta arası ev ziyaretleri ile çeşitli toplantılar düzenleyen İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve ekibi İl Merkezindeki pazarlarda ilçe merkezi ile merkeze bağlı köylerden gelen insanımıza yakın olma gayreti içindeyiz.

    Bu gün AK Parti İl ve İlçe Merkezi Başkanları Volkan Mengi ve Murat Akbıyık, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’inde katılımlarıyla halkımıza soğuk kış günlerinin sıcaklığını yaşatmak üzere süt dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 1000 bardak süt dağıtmak için partililerimiz ve teşkilat mensuplarımız hazırlık yaptılar. Burada önemli olan Burdur’un kendi öz malı olan ürünlerle halkımızı buluşturmak, dostluk ve dostluğun yarattığı bize düşen iyi ilişkiler içindeki yaşamımızı devam ettirmemiz gerektiğine inanıyorum.

Biliyorsunuz AK Parti iktidara geldiğinden bu yana seçim dönemindeki görüntü kirliliği yaratacak promosyonları benimsemiyoruz. Buradaki amaç kendi üretimimiz olan süt gibi kıymetli ürünümüzü ön plana çıkarmak ve halkımıza sıcak bir şeylerin ikramını da yapabilmektir. Birileri gibi Burdur dışından başkasının ürünlerini getirerek üreticimizin malına sahip çıkıyoruz masalları anlatmıyoruz

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.