ŞEKER FABRİKASININ SATILMAMASI İÇİN BARO’DAN İMZA DESTEĞİ

YAŞAM 02.03.2018 - 14:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3752+ kez okundu.
 

ŞEKER FABRİKASININ SATILMAMASI İÇİN BARO’DAN İMZA DESTEĞİ

Burdur Şeker Fabrikasının özeleştirme kapsamına alınarak ihale yoluyla satılmasına tepki olarak Burdur Baro Başkanlığı da imza kampanyasına katıldı.
Burdur Baro Başkanı Av Ramazan Gedik ve Baro Üyeleri, Cumhuriyet Meydanındaki Şeker-İş Sendikası ve fabrika işçilerinin imza standına gelerek topluca imza verdiler. Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik imzaların atılmasının ardından, gazetecilere de kısa bir açıklamada bulunarak fabrikanın satılmamasına vurgu yaptı. Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik, Şeker-İş sendika Başkanı ve Şeker Fabrikası işçileri ve Şeker Fabrikasının özelleştirilmesine destek veren sivil toplum kuruluşlarına imza kampanyasında kolaylıklar dileyerek açıklamasına devam etti. Gedik açıklamasında Burdur Şeker Fabrikası Burdur’un tek önemli sanayi kuruluşudur. Bölgenin yaşamını etkileyecek tek faktördür. Üreticisinden, tarım işçisine bölgedeki esnafından sosyal alandaki bir çok etkinliğe kadar tüm kesimleri etkilemesi söz konusudur.                         BU YANLIŞTAN MUTLAKA DÖNÜLMELİDİR Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik. Yaklaşık üç ildeki üreticinin etkileneceği ve hayvancılıktan tarım işçisine hatta üç ildeki esnafa kadar birçok kesimin Burdur’un İl ve İlçelerindeki insanların kaderi ile oynanacaktır. “Nişasta Bazlı Şekerin” Dünyadaki ve ülkemizdeki insanımızın sağlığını bozduğu tüm sağlık otoriteleri tarafından rapor halinde yayınlandığının bilindiği halde doğal pancar şekerini üreten fabrikalarını da buna kurban edecek faaliyetler içinde bulunulmasını anlamak zor görünüyor.    
Burdur Şeker Fabrikasının özeleştirme kapsamına alınarak ihale yoluyla satılmasına tepki olarak Burdur Baro Başkanlığı da imza kampanyasına katıldı.

Burdur Baro Başkanı Av Ramazan Gedik ve Baro Üyeleri, Cumhuriyet Meydanındaki Şeker-İş Sendikası ve fabrika işçilerinin imza standına gelerek topluca imza verdiler. Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik imzaların atılmasının ardından, gazetecilere de kısa bir açıklamada bulunarak fabrikanın satılmamasına vurgu yaptı.

Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik, Şeker-İş sendika Başkanı ve Şeker Fabrikası işçileri ve Şeker Fabrikasının özelleştirilmesine destek veren sivil toplum kuruluşlarına imza kampanyasında kolaylıklar dileyerek açıklamasına devam etti. Gedik açıklamasında Burdur Şeker Fabrikası Burdur’un tek önemli sanayi kuruluşudur. Bölgenin yaşamını etkileyecek tek faktördür. Üreticisinden, tarım işçisine bölgedeki esnafından sosyal alandaki bir çok etkinliğe kadar tüm kesimleri etkilemesi söz konusudur.

                        BU YANLIŞTAN MUTLAKA DÖNÜLMELİDİR

Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik. Yaklaşık üç ildeki üreticinin etkileneceği ve hayvancılıktan tarım işçisine hatta üç ildeki esnafa kadar birçok kesimin Burdur’un İl ve İlçelerindeki insanların kaderi ile oynanacaktır. “Nişasta Bazlı Şekerin” Dünyadaki ve ülkemizdeki insanımızın sağlığını bozduğu tüm sağlık otoriteleri tarafından rapor halinde yayınlandığının bilindiği halde doğal pancar şekerini üreten fabrikalarını da buna kurban edecek faaliyetler içinde bulunulmasını anlamak zor görünüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.