ÖZÇELİK TOKİ YETKİLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

SİYASET 19.03.2018 - 12:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4560+ kez okundu.
 

ÖZÇELİK TOKİ YETKİLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Türkiye Büyük Millet Meclisinde TOKİ Başkanı MEHMET ERGÜN TURAN, ile bir araya geldi. .
Milletvekili Bayram Özçelik TOKİ Başkanı ile buluştuğu bu görüşmede TOKİ 2’inci Başkanı Mehmet Özçelik ve TOKİ Heyeti ile Bozkurt Mahallesi (Depremevleri), Necatibey Mahallesi (Manastır) Kentsel Dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ’nin Burdur ilindeki çalışmalarını değerlendirdiklerini belirterek açıklamada bulundu. “BOZKURT MAHALLESİNDE  %97 HAK SAHİPLERİ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI” TOKİ Firması tarafından Bozkurt Mahallesi'nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm için hak sahipleri ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Bozkurt Mahallesi Depremevlerinde 320 bağımsız bölümden, 299 hak sahibi ile anlaşma yapıldı. Anlaşma oranı %95’dir. 21 kişi ile de TOKİ firmasının görüşmeleri devam etmektedir" ifadelerini kullandı. “NECATİBEY MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN ÇALIŞMALARIN SON AŞAMASINA GELİNDİ: Milletvekili Bayram Özçelik, Necatibey Mahallesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları ile de bilgi verdi.  Özçelik açıklamasında “ Necatibey Mahallemizde yapılması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili fizibilite çalışmaları Son Aşamaya Gelmiş Durumdadır.Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Bozkurt Mahallesinde olduğu gibi mahalle sakinlerini bilgilendirmede bulunularak, hak sahipleri ile görüşmeler başlanılacak. Yine Burdur İlimizde yapılması planlanan 3. Etap TOKİ çalışmalarımız ve BUCAK İlçemizde yapılacak olan 4. ETAP TOKİ projelerimiz.Ayrıca Çavdır Belediye Başkan’ımız 3 ETAP Çalışmalarının Hızlandırılması ile ilgili değerlendirmede bulunarak çalışmaların hızlandırılması ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdik.”ifadelerini kullandı. Ayrıca Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal ve Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz’la Hemşehrimiz TOKİ Başkan Yardımcımız Mehmet Özçelik ile görüşme imkanı oldu.  
AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Türkiye Büyük Millet Meclisinde TOKİ Başkanı MEHMET ERGÜN TURAN, ile bir araya geldi. .

Milletvekili Bayram Özçelik TOKİ Başkanı ile buluştuğu bu görüşmede TOKİ 2’inci Başkanı Mehmet Özçelik ve TOKİ Heyeti ile Bozkurt Mahallesi (Depremevleri), Necatibey Mahallesi (Manastır) Kentsel Dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ’nin Burdur ilindeki çalışmalarını değerlendirdiklerini belirterek açıklamada bulundu.

“BOZKURT MAHALLESİNDE  %97 HAK SAHİPLERİ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI”

TOKİ Firması tarafından Bozkurt Mahallesi'nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm için hak sahipleri ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Bozkurt Mahallesi Depremevlerinde 320 bağımsız bölümden, 299 hak sahibi ile anlaşma yapıldı. Anlaşma oranı %95’dir. 21 kişi ile de TOKİ firmasının görüşmeleri devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

“NECATİBEY MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN ÇALIŞMALARIN SON AŞAMASINA GELİNDİ:

Milletvekili Bayram Özçelik, Necatibey Mahallesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları ile de bilgi verdi.  Özçelik açıklamasında “ Necatibey Mahallemizde yapılması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili fizibilite çalışmaları Son Aşamaya Gelmiş Durumdadır.Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Bozkurt Mahallesinde olduğu gibi mahalle sakinlerini bilgilendirmede bulunularak, hak sahipleri ile görüşmeler başlanılacak. Yine Burdur İlimizde yapılması planlanan 3. Etap TOKİ çalışmalarımız ve BUCAK İlçemizde yapılacak olan 4. ETAP TOKİ projelerimiz.Ayrıca Çavdır Belediye Başkan’ımız 3 ETAP Çalışmalarının Hızlandırılması ile ilgili değerlendirmede bulunarak çalışmaların hızlandırılması ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdik.”ifadelerini kullandı.

Ayrıca Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal ve Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz’la Hemşehrimiz TOKİ Başkan Yardımcımız Mehmet Özçelik ile görüşme imkanı oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.