TUTUKLU GAZETECİLER İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR

DİĞER 20.04.2018 - 10:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4370+ kez okundu.
 

TUTUKLU GAZETECİLER İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR

Silivri Cezaevi'nde 1.5 yıla yakın kalan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu ile Cumhuriyet Yazı İşleri Müdürü Bülent Özdoğan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, Genel Sekreter Sibel Güneş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir'in katıldığı görüşmede Murat Sabuncu şöyle konuştu:  "Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne gösterdiği dayanışma için çok teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Gazetecileri ayırt etmeden ziyaret ettiniz ve sahip çıktınız. Biz de bu dayanışma sayesinde sesimizi duyurabildik.​  "Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ise "Cemiyet olarak bizim sorumluluğumuz hangi siyasi görüşten olursa olsun meslektaşlarımızın yanında olmaktır" dedi ve ekledi:  "​Bundan sonra da cezaevindeki arkadaşlarımızı ziyaret etmeyi ve duruşmaları izlemeyi sürdüreceğiz. Mücadelemiz gazeteciliğin suç olmadığını anlatana kadar da devam edecek.​"   
Silivri Cezaevi'nde 1.5 yıla yakın kalan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu ile Cumhuriyet Yazı İşleri Müdürü Bülent Özdoğan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, Genel Sekreter Sibel Güneş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir'in katıldığı görüşmede Murat Sabuncu şöyle konuştu: 

"Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne gösterdiği dayanışma için çok teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Gazetecileri ayırt etmeden ziyaret ettiniz ve sahip çıktınız. Biz de bu dayanışma sayesinde sesimizi duyurabildik.​ 

"Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ise "Cemiyet olarak bizim sorumluluğumuz hangi siyasi görüşten olursa olsun meslektaşlarımızın yanında olmaktır" dedi ve ekledi: 

"​Bundan sonra da cezaevindeki arkadaşlarımızı ziyaret etmeyi ve duruşmaları izlemeyi sürdüreceğiz. Mücadelemiz gazeteciliğin suç olmadığını anlatana kadar da devam edecek.​" 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.