ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

YAŞAM 10.05.2018 - 17:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4566+ kez okundu.
 

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlarda özel eğitim gören öğrenciler, Vali V. Ali Nazım Balcıoğlu’na ziyarette bulundu.
Türkiye genelinde 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Engeliler Haftası nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven’in yanı sıra,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Abdullah Ertör, Bucak İsmail Şerife Sarı ve Rehberlik Merkezi öğrencisi Tülay Gezici, 1. 2. 3. Kademe Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencisi Enes Uysal, Özel Eğitim Ortaokulu öğrencilerinden Ayşin Sağlam, Hakan Aktürk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencisi Osman Sami Özdemir, Mübeccel Sayılı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Osman Şahin, Ümit Çalışkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Emre Gümüş, Burdur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Yasemin Çelik Tosun, öğrenci velileri ve kurum idarecileri yer aldı.   Vali V. Ali Nazım Balcıoğlu  ziyarete gelen özel öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret sırasında  Vali V. Balcıoğlu tek tek öğrencilerle  ilgilenerek bol bol sohbet etti. Vali V. Balcıoğlu gelen ziyaretçilere bir sıkıntılarının ve taleplerinin olması durumunda kapılarının her zaman açık olduğunu ve çekinmeden gelebileceklerini ifade etti.  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven bugün başlayan Engelliler Haftası kapsamında ilimizde düzenlenecek programların içeriği hakkında Vali V. Balcıoğlu’na bilgiler verdi.  
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlarda özel eğitim gören öğrenciler, Vali V. Ali Nazım Balcıoğlu’na ziyarette bulundu.

Türkiye genelinde 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Engeliler Haftası nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven’in yanı sıra,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Abdullah Ertör, Bucak İsmail Şerife Sarı ve Rehberlik Merkezi öğrencisi Tülay Gezici, 1. 2. 3. Kademe Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencisi Enes Uysal, Özel Eğitim Ortaokulu öğrencilerinden Ayşin Sağlam, Hakan Aktürk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencisi Osman Sami Özdemir, Mübeccel Sayılı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Osman Şahin, Ümit Çalışkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Emre Gümüş, Burdur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Yasemin Çelik Tosun, öğrenci velileri ve kurum idarecileri yer aldı.  

Vali V. Ali Nazım Balcıoğlu  ziyarete gelen özel öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret sırasında  Vali V. Balcıoğlu tek tek öğrencilerle  ilgilenerek bol bol sohbet etti. Vali V. Balcıoğlu gelen ziyaretçilere bir sıkıntılarının ve taleplerinin olması durumunda kapılarının her zaman açık olduğunu ve çekinmeden gelebileceklerini ifade etti. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Hasan Güven bugün başlayan Engelliler Haftası kapsamında ilimizde düzenlenecek programların içeriği hakkında Vali V. Balcıoğlu’na bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.