AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ’NİN ANNELER GÜNÜ MESAJI

DİĞER 12.05.2018 - 11:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3451+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ’NİN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Karşılıksız sevginin en güzel örneği olan annelerimiz, yeri hiçbir zaman doldurulamayan en kıymetli varlıklarımızdır.
Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı hayatla aramızdaki en güçlü bağdır. Cennetin ayaklarının altına serildiği annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Anne sevgisi sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. “Annelik” gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte, gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımız olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren en başta annem ve eşim olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü'nü içtenlikle kutluyor; tüm annelere sağlık, huzur ve aileleriyle birlikte mutluluklar diliyorum.  
Karşılıksız sevginin en güzel örneği olan annelerimiz, yeri hiçbir zaman doldurulamayan en kıymetli varlıklarımızdır.

Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı hayatla aramızdaki en güçlü bağdır. Cennetin ayaklarının altına serildiği annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Anne sevgisi sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. “Annelik” gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte, gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir.

Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımız olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren en başta annem ve eşim olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü'nü içtenlikle kutluyor; tüm annelere sağlık, huzur ve aileleriyle birlikte mutluluklar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.