AKŞENER’İN “ANLAT HEMŞERİM DERTLEŞELİM PROJESİ

SİYASET 21.05.2018 - 13:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4311+ kez okundu.
 

AKŞENER’İN “ANLAT HEMŞERİM DERTLEŞELİM PROJESİ

Ülkemizde Siyaset dili son günlerde çok kaba, sert, itham ve suçlamalar ile hepimizi derinden yaralamaktadır.
Hele hele siyasetin içinde tek bir bayanın karalamalar ile haksız yere, fetöcü ithamları ile karşı karşıya kalması, eksik etek damgalaması, adeta bir yargısız infazdır. Ülkücü kimliği ve gösterdiği dik duruşu ile, elinde bilgi ve belge olup ta Cumhuriyet Başsavcılıklarına vermeyenleri şerefsiz olarak ilan etmesi, toplumda kendisine duyulan güveni kat kat artırmıştır. İşte Meral Akşener bir anne şevkati ve sıcaklığı ile toplumun tüm vatanseverleri kucaklayıp , yüz yüze bakılmayacak şekilde birbirlerine hakaret eden liderlere, örnek olmaya mertçe devam ediyor. Sevgi ve barış dilini kullanan, samimi ve içten konuşmaları ile gittiği her ilde özellikle kadın ve gençler üzerinde çok büyük bir teveccühünü de kazanmıştır. Anlat Hemşehrim Dertleşelim projesi ile tüm halkın sorunlarını dinleyen, Akşener ve ekibi çare olacak çözüm önerileri üzerinde çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Engelleri aşa aşa gelen Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, seçilmesi durumunda ilk 100 gündeki vaatlerinden bazıları kısaca şunlardır; 1- OHAL derhal kaldırılacak, Demokratik Parlamenter Rejime Sisteme geçilecek. 2- Saray, Tarihi Eserleri ile Birlikte Çankaya Köşküne Taşınacak, Bilim yuvası olacak. 3- Kapatılan Askeri Okullar, GATA ve Diğer Askeri Hastaneler Tekrar Açılacak, YÖK Kaldırılacak, Bölünen Üniversiteler Tekrar Birleştirilecek. 4- Gençlere İşe Girinceye Kadar Ailelerine Muhtaç Olmayacak Şekilde Maaş Bağlanacak. 5- 4.5 Milyar Kredi Kartı, Bireysel Kredi ve Kredili Mevduat Sahibi Kişilerin Borçları Devlet Tarafından Satın Alınacak. 6- Türkiye Dayanışma Fonu kurulacak, Oynan Eğitim Sistemi Üzerindeki Yanlışlıklar Derhal Düzeltip, Teknoloji Ağırlıklı Eğitim Derhal Devreye Girecek. İYİ PARTİ Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Aksener, Burdur İYİ Olacak, Türkiye İYİ Olacak sloganı ile 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 16.00 da sizlere hitap edecektir. Ulusal basında da engellenen merak ettiğiniz Meral Akşener’i izlemek isteyen partili partisiz, işçisi, esnafı, sanayicisi, memuru, köylüsü, çiftçisi genci yaşlısı, engellisi tüm Halkımız, özel misafirimizdir. Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz  
Ülkemizde Siyaset dili son günlerde çok kaba, sert, itham ve suçlamalar ile hepimizi derinden yaralamaktadır.

Hele hele siyasetin içinde tek bir bayanın karalamalar ile haksız yere, fetöcü ithamları ile karşı karşıya kalması, eksik etek damgalaması, adeta bir yargısız infazdır. Ülkücü kimliği ve gösterdiği dik duruşu ile, elinde bilgi ve belge olup ta Cumhuriyet Başsavcılıklarına vermeyenleri şerefsiz olarak ilan etmesi, toplumda kendisine duyulan güveni kat kat artırmıştır.

İşte Meral Akşener bir anne şevkati ve sıcaklığı ile toplumun tüm vatanseverleri kucaklayıp , yüz yüze bakılmayacak şekilde birbirlerine hakaret eden liderlere, örnek olmaya mertçe devam ediyor. Sevgi ve barış dilini kullanan, samimi ve içten konuşmaları ile gittiği her ilde özellikle kadın ve gençler üzerinde çok büyük bir teveccühünü de kazanmıştır.

Anlat Hemşehrim Dertleşelim projesi ile tüm halkın sorunlarını dinleyen, Akşener ve ekibi çare olacak çözüm önerileri üzerinde çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Engelleri aşa aşa gelen Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, seçilmesi durumunda ilk 100 gündeki vaatlerinden bazıları kısaca şunlardır;

1- OHAL derhal kaldırılacak, Demokratik Parlamenter Rejime Sisteme geçilecek.

2- Saray, Tarihi Eserleri ile Birlikte Çankaya Köşküne Taşınacak, Bilim yuvası olacak.

3- Kapatılan Askeri Okullar, GATA ve Diğer Askeri Hastaneler Tekrar Açılacak, YÖK Kaldırılacak, Bölünen Üniversiteler Tekrar Birleştirilecek.

4- Gençlere İşe Girinceye Kadar Ailelerine Muhtaç Olmayacak Şekilde Maaş Bağlanacak.

5- 4.5 Milyar Kredi Kartı, Bireysel Kredi ve Kredili Mevduat Sahibi Kişilerin Borçları Devlet Tarafından Satın Alınacak.

6- Türkiye Dayanışma Fonu kurulacak, Oynan Eğitim Sistemi Üzerindeki Yanlışlıklar Derhal Düzeltip, Teknoloji Ağırlıklı Eğitim Derhal Devreye Girecek.

İYİ PARTİ Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Aksener, Burdur İYİ Olacak, Türkiye İYİ Olacak sloganı ile 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 16.00 da sizlere hitap edecektir. Ulusal basında da engellenen merak ettiğiniz Meral Akşener’i izlemek isteyen partili partisiz, işçisi, esnafı, sanayicisi, memuru, köylüsü, çiftçisi genci yaşlısı, engellisi tüm Halkımız, özel misafirimizdir. Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.