VALİ HASAN ŞILDAK; “ İŞ ADAMI BAKİ VAROL’A TAZİYE ZEYARETİ"

DİĞER 09.01.2019 - 11:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3530+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK; “ İŞ ADAMI BAKİ VAROL’A TAZİYE ZEYARETİ"

Burdur Valisi Hasan Şıldak, geçtiğimiz hafta içinde tedavi gördüğü hastane de vefat eden iş adamı Baki Varol’un babası Mehmet Varol’un babası için taziye ziyaretinde bulundu.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, ilimizin başarılı işadamlarından Baki Varol’a, geçtiğimiz günlerde vefat eden Babası Mehmet Varol için başsağlığı dilekleri için Varollar İş Merkezine taziye ziyaretinde bulundu. Burdur Valisi Hasan Şıldak’ı kapıda karşılayan İş adamı Baki Varol, yönetim kurulu katında ağırladı İlimizde Bin’e yakın kişiye ekmek kapısı olan ve Türkiye’nin dört bir köşesinde süt ve mermer taşımacılığı yapan Varollar A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever İşadamı Baki Varol ve veliahtı Gökhan Varol ile bir süre ticaret ve ekonomi üzerine sohbet eden Burdur Valisi Hasan Şıldak, başarılı çalışmaları ve yüksek sayıda eleman çalıştırdığı için Varollar A.Ş. ye teşekkür etti. Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın başsağlığı ziyaretinden memnun olan Baki Varol, taziye ziyaretleri ve aydınlatıcı bilgileri nedeniyle Vali Şıldak’a teşekkür etti.Varol Vali Hasan Şıldak’a bir anmalık takdim etti  
Burdur Valisi Hasan Şıldak, geçtiğimiz hafta içinde tedavi gördüğü hastane de vefat eden iş adamı Baki Varol’un babası Mehmet Varol’un babası için taziye ziyaretinde bulundu.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, ilimizin başarılı işadamlarından Baki Varol’a, geçtiğimiz günlerde vefat eden Babası Mehmet Varol için başsağlığı dilekleri için Varollar İş Merkezine taziye ziyaretinde bulundu. Burdur Valisi Hasan Şıldak’ı kapıda karşılayan İş adamı Baki Varol, yönetim kurulu katında ağırladı

İlimizde Bin’e yakın kişiye ekmek kapısı olan ve Türkiye’nin dört bir köşesinde süt ve mermer taşımacılığı yapan Varollar A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever İşadamı Baki Varol ve veliahtı Gökhan Varol ile bir süre ticaret ve ekonomi üzerine sohbet eden Burdur Valisi Hasan Şıldak, başarılı çalışmaları ve yüksek sayıda eleman çalıştırdığı için Varollar A.Ş. ye teşekkür etti.

Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın başsağlığı ziyaretinden memnun olan Baki Varol, taziye ziyaretleri ve aydınlatıcı bilgileri nedeniyle Vali Şıldak’a teşekkür etti.Varol Vali Hasan Şıldak’a bir anmalık takdim etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.