ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM BURDUR’DA

GÜNDEM 01.02.2019 - 16:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4318+ kez okundu.
 

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM BURDUR’DA

Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum bakanlığı ile ilgili bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Burdur'a geldi.
Ankara’dan Havayolu ile Süleyman Demirel Havalimanı'na gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kara yolu ile Burdura gelen Bakan Kurum ilk olarak Burdur Valiliği'ni ziyaret etti. Burdur valiliği önünde kendisine bir kız ve bir erkek çocuk tarafından çiçek verildi Bakan Murat Kurum'u Burdur Valiliği önünde Vali Hasan Şıldak, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yesin Uğur ile protokol mensupları karşıladı. Burdur Valiliği fuaye girişinde Şeref Defteri'ni imzalayan Bakan Kurum daha sonra makama geçerek bir süre Burdur ile ilgili bilgi aldı. Bakan Kurum daha sonra Valilik Toplantı Salonu'ndaki İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı kendisini bekleyen basın mensuplarına ise Cuma namazı öncesinde Bakanlık proje bazlı yatırımlarını açıklayan bir basın toplantısı düzenledi.
Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum bakanlığı ile ilgili bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Burdur'a geldi.

Ankara’dan Havayolu ile Süleyman Demirel Havalimanı'na gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kara yolu ile Burdura gelen Bakan Kurum ilk olarak Burdur Valiliği'ni ziyaret etti. Burdur valiliği önünde kendisine bir kız ve bir erkek çocuk tarafından çiçek verildi
Bakan Murat Kurum'u Burdur Valiliği önünde Vali Hasan Şıldak, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yesin Uğur ile protokol mensupları karşıladı.
Burdur Valiliği fuaye girişinde Şeref Defteri'ni imzalayan Bakan Kurum daha sonra makama geçerek bir süre Burdur ile ilgili bilgi aldı.
Bakan Kurum daha sonra Valilik Toplantı Salonu'ndaki İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı kendisini bekleyen basın mensuplarına ise Cuma namazı öncesinde Bakanlık proje bazlı yatırımlarını açıklayan bir basın toplantısı düzenledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.