VALİ VE PROTOKOL ÜYELERİ BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDULAR

YAŞAM 11.08.2019 - 21:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3922+ kez okundu.
 

VALİ VE PROTOKOL ÜYELERİ BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDULAR

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ve beraberinde yer alan protokol üyeleri ile birlikte Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktılar ve sonrasında dua ettiler.
Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, Kurban Bayramı Programı çerçevesinde Şehitlik, Devlet Hastanesi, Huzurevi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Şehit Ailesi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundular  Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan, bayramlarını tebrik eden Vali Şıldak, daha sonra Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı, hayır dualarını aldı.   Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Şıldak, müdürlüğe bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocuk ve gençlerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti, çocukların bayram sevincine ortak oldu.  Vatanımız için canlarını fedan eden Şehitlerimizin ailelerinin baş tacı olduklarını her ortamda dile getiren Valimiz Şehit Polis Memuru Mehmet Ali Uğur’un baba ocağına ziyarette bulunarak annesi Şenay ve Babası Ali Uğur’un bayramlarını tebrik etti.   Valimiz bayram programı kapsamında son olarak, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak özverili bir şekilde görev yapan emniyet ve jandarma personelleri ile bayramlaştı      
Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ve beraberinde yer alan protokol üyeleri ile birlikte Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktılar ve sonrasında dua ettiler.

Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, Kurban Bayramı Programı çerçevesinde Şehitlik, Devlet Hastanesi, Huzurevi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Şehit Ailesi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundular 

Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan, bayramlarını tebrik eden Vali Şıldak, daha sonra Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı, hayır dualarını aldı.
 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Şıldak, müdürlüğe bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocuk ve gençlerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti, çocukların bayram sevincine ortak oldu. 

Vatanımız için canlarını fedan eden Şehitlerimizin ailelerinin baş tacı olduklarını her ortamda dile getiren Valimiz Şehit Polis Memuru Mehmet Ali Uğur’un baba ocağına ziyarette bulunarak annesi Şenay ve Babası Ali Uğur’un bayramlarını tebrik etti.  

Valimiz bayram programı kapsamında son olarak, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak özverili bir şekilde görev yapan emniyet ve jandarma personelleri ile bayramlaştı


 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.