35 MİLYAR EURO

EKONOMİ 14.09.2019 - 11:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3925+ kez okundu.
 

35 MİLYAR EURO

Hong Kong Borsası Londra Menkul Kıymetler Borsası (LSE)’nı devralmak istiyor – 35 milyar Euro teklif verdi.
 Hong Kong’daki Borsa, Londra Menkul Kıymetler Borsası (LSE)’na yerleşmek istiyor. Hong Kong Borsaları ve Takas Limited Şirketi, Çarşamba günü toplam 31,6 milyar £ (yaklaşık 35 milyar Euro’ya eşdeğer) olan Londra Menkul Kıymetler Borsası (LSE)’na devralma teklifi yaptı. Hong Kong Firması, iki şirketin birleşme işleminin borsa operatörleri arasında küresel bir lider oluşturduğunu belirtti. Bununla birlikte işlem, Veri Servis Sağlayıcısı Refinitiv’in Londra Menkul Kıymetler Borsası (LSE) tarafından kısa süre önce devralınmasının gerçekleşmemesi şartına tabidir.  
Hong Kong Borsası Londra Menkul Kıymetler Borsası (LSE)’nı devralmak istiyor – 35 milyar Euro teklif verdi.

 Hong Kong’daki Borsa, Londra Menkul Kıymetler Borsası (LSE)’na yerleşmek istiyor.

Hong Kong Borsaları ve Takas Limited Şirketi, Çarşamba günü toplam 31,6 milyar £ (yaklaşık 35 milyar Euro’ya eşdeğer) olan Londra Menkul Kıymetler Borsası (LSE)’na devralma teklifi yaptı.

Hong Kong Firması, iki şirketin birleşme işleminin borsa operatörleri arasında küresel bir lider oluşturduğunu belirtti. Bununla birlikte işlem, Veri Servis Sağlayıcısı Refinitiv’in Londra Menkul Kıymetler Borsası (LSE) tarafından kısa süre önce devralınmasının gerçekleşmemesi şartına tabidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.