EBRU ŞAHİN’İN; “ SÜRGÜN ŞARKISI LİSTELERİ ALTÜST ETTİ.

SANAT 29.11.2019 - 16:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3484+ kez okundu.
 

EBRU ŞAHİN’İN; “ SÜRGÜN ŞARKISI LİSTELERİ ALTÜST ETTİ.

Özel bir televizyon kanalında Cuma akşamları saat 20.00'da izleyicisiyle buluşan Hercai dizisi reytinglerdeki başarısı ile dikkat çekmeye devam ediyor.
Özel bir tv kanalı ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Hercai’de Reyyan karakterine hayat veren ve dizinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, herkesin merak ettiği "Sürgün" şarkıyı seslendirerek sevenlerinin de diline pelesenk etti. Ebru Şahin, sözü ve müziği Vedat Demir'e ait olan ve 2019 yılında yayınlanan "Sürgün" adlı şarkıyı Demir ile birlikte seslendirdi. “Sürgün”, izleyicinin en çok beğendiği şarkı olarak listelere girmeyi başardı. Şarkıcının menajeri Ferhat Kortak, Vedat Demir'in bundan sonraki sanat hayatında da bu tip çalışmalar içinde yer alacağını belirterek sanat dünyasının farklı kollarında kendini göstermeye ve sanatını icra etmeye devam edeceğini söyledi  
Özel bir televizyon kanalında Cuma akşamları saat 20.00'da izleyicisiyle buluşan Hercai dizisi reytinglerdeki başarısı ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Özel bir tv kanalı ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Hercai’de Reyyan karakterine hayat veren ve dizinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, herkesin merak ettiği "Sürgün" şarkıyı seslendirerek sevenlerinin de diline pelesenk etti.

Ebru Şahin, sözü ve müziği Vedat Demir'e ait olan ve 2019 yılında yayınlanan "Sürgün" adlı şarkıyı Demir ile birlikte seslendirdi. “Sürgün”, izleyicinin en çok beğendiği şarkı olarak listelere girmeyi başardı.

Şarkıcının menajeri Ferhat Kortak, Vedat Demir'in bundan sonraki sanat hayatında da bu tip çalışmalar içinde yer alacağını belirterek sanat dünyasının farklı kollarında kendini göstermeye ve sanatını icra etmeye devam edeceğini söyledi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.