ÜNLÜ SANATÇI CENGİZ İMREN GRAND MÜZİK’LE ANLAŞTI.

SANAT 10.06.2021 - 15:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4698+ kez okundu.
 

ÜNLÜ SANATÇI CENGİZ İMREN GRAND MÜZİK’LE ANLAŞTI.

Şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Cengiz İmren yeni şirketi Grand Müzik ile anlaşmalarını yaptı.
 Grand Müzik sahipleri Hayrettin Güneş ve Mehmet Güneş ile anlaşan Cengiz İmren yeni projeleri ile iddalı geliyor!  İlk olarak Tiktok’ta binlerce kişi tarafından dinlenilen şarkı ‘’Yılan’’ ile sizlerle olacak. 2. Şarkı yıllardır İbrahim Tatlıses'in okuması yılan hikayesine dönen 'Hele Bakın Kim Gelmiş' isimli eseri piyasaya çıkaracak olan Cengiz İmren ardından da 'Arz Ederim' adlı şarkılarını sevenlerinin beğenisine sunacak. 3 single çalışması için imzalar atıldı. Uzun süredir single çıkarmayan Cengiz İmren Grand Müzik etiketiyle yeni şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak.   
Şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Cengiz İmren yeni şirketi Grand Müzik ile anlaşmalarını yaptı.

 Grand Müzik sahipleri Hayrettin Güneş ve Mehmet Güneş ile anlaşan Cengiz İmren yeni projeleri ile iddalı geliyor! 

İlk olarak Tiktok’ta binlerce kişi tarafından dinlenilen şarkı ‘’Yılan’’ ile sizlerle olacak. 2. Şarkı yıllardır İbrahim Tatlıses'in okuması yılan hikayesine dönen 'Hele Bakın Kim Gelmiş' isimli eseri piyasaya çıkaracak olan Cengiz İmren ardından da 'Arz Ederim' adlı şarkılarını sevenlerinin beğenisine sunacak. 3 single çalışması için imzalar atıldı. Uzun süredir single çıkarmayan Cengiz İmren Grand Müzik etiketiyle yeni şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.