AKBULUT: CHP'DE HER ŞEY ŞEFFAF OLACAK!

SİYASET 03.12.2021 - 17:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2316+ kez okundu.
 

AKBULUT: CHP'DE HER ŞEY ŞEFFAF OLACAK!

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK binasına alınmaması üzerine açıklamalarda bulundu.
"TÜİK AYRIŞTIRIYOR" Burdur CHP İl Başkanı İzezet Akbulut CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun TÜİK binasından içeri alınmamasının ardından siyasilerden peş peşe açıklamalar geldi. Bir diğer açıklamayı da Burdur Teşkilat Başkanı Akbulut yaptı. Genel Başkanımızın Tüik Binasından içeri alınmamasının altında yatan  gizlenen bir şeyler olduğunu belirterek, TÜİK'i ayrıştırmakla suçladı. "KİMSE UMUDUNU KAYBETMESİN" Akbulut açıklamasında; "TÜİK yetkilileri kapıları açsa ne anlatacak ki; İnsanları nasıl kandırdığını mı? Enflasyonu nasıl düşük çıkardığını mı? İşsizlik sayısını nasıl düşük gösterdiğini mi? Hiç kimse umudunu kaybetmesin! CHP iktidarında denetimin başında Ana Muhalefet Partisi olacak! Her şey şeffaf olacak" dedi.  
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK binasına alınmaması üzerine açıklamalarda bulundu.

"TÜİK AYRIŞTIRIYOR"
Burdur CHP İl Başkanı İzezet Akbulut CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun TÜİK binasından içeri alınmamasının ardından siyasilerden peş peşe açıklamalar geldi. Bir diğer açıklamayı da Burdur Teşkilat Başkanı Akbulut yaptı. Genel Başkanımızın Tüik Binasından içeri alınmamasının altında yatan  gizlenen bir şeyler olduğunu belirterek, TÜİK'i ayrıştırmakla suçladı.

"KİMSE UMUDUNU KAYBETMESİN"
Akbulut açıklamasında; "TÜİK yetkilileri kapıları açsa ne anlatacak ki; İnsanları nasıl kandırdığını mı? Enflasyonu nasıl düşük çıkardığını mı? İşsizlik sayısını nasıl düşük gösterdiğini mi? Hiç kimse umudunu kaybetmesin! CHP iktidarında denetimin başında Ana Muhalefet Partisi olacak! Her şey şeffaf olacak" dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.