ANIL ALAN ‘HAYATIN İÇİNDEN’PROGRAMINA KATILDI

SANAT 06.12.2021 - 02:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2965+ kez okundu.
 

ANIL ALAN ‘HAYATIN İÇİNDEN’PROGRAMINA KATILDI

Şu sıralar yeni şarkısı için evi ile stüdyo arasında mekik dokuyan başarılı şarkıcı Anıl Alan,Uğur Atis’in sunduğu ‘Hayatın İçinden’isimli programda duygulu şarkılarıyla dinleyenlerini mest etti.
  Kendine has yorumuyla dinleyenlerini mest eden müzik dünyasının sevilen isimlerinden Anıl Alan,Ulusal Radyo’da Uğur Atis’in sunuculuğunu yaptığı ‘Hayatın İçinden’programına katıldı. ‘Ciran’ isimli şarkısıyla milyonların gönlünde taht kuran başarılı şarkıcı radyo programındaki muhteşem performansıyla göz doldurdu. Şu sıralar yeni şarkısı için evi ile stüdyo arasında mekik dokuyan başarılı şarkıcı Anıl Alan,Uğur Atis’in sunduğu ‘Hayatın İçinden’isimli programda duygulu şarkılarıyla dinleyenlerini mest etti. 2022’de müzik dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanan Alan, yeni şarkısının büyük ses getireceğini iddia ediyor. Klibi için önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçecek olan Anıl Alan,’2022  benim çıkış yılım olacak. Yakında herkes benden söz edecek’diyor.                               
Şu sıralar yeni şarkısı için evi ile stüdyo arasında mekik dokuyan başarılı şarkıcı Anıl Alan,Uğur Atis’in sunduğu ‘Hayatın İçinden’isimli programda duygulu şarkılarıyla dinleyenlerini mest etti.

  Kendine has yorumuyla dinleyenlerini mest eden müzik dünyasının sevilen isimlerinden Anıl Alan,Ulusal Radyo’da Uğur Atis’in sunuculuğunu yaptığı ‘Hayatın İçinden’programına katıldı. ‘Ciran’ isimli şarkısıyla milyonların gönlünde taht kuran başarılı şarkıcı radyo programındaki muhteşem performansıyla göz doldurdu.

Şu sıralar yeni şarkısı için evi ile stüdyo arasında mekik dokuyan başarılı şarkıcı Anıl Alan,Uğur Atis’in sunduğu ‘Hayatın İçinden’isimli programda duygulu şarkılarıyla dinleyenlerini mest etti. 2022’de müzik dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanan Alan, yeni şarkısının büyük ses getireceğini iddia ediyor. Klibi için önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçecek olan Anıl Alan,’2022  benim çıkış yılım olacak. Yakında herkes benden söz edecek’diyor.

                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.