BAŞKAN PAZAR DA SOĞUK GÜNLERİN SICAK İÇECEĞİ ÇORBA İKRAMI GELENEĞİNİ BOZMADI

GÜNDEM 28.12.2021 - 15:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3137+ kez okundu.
 

BAŞKAN PAZAR DA SOĞUK GÜNLERİN SICAK İÇECEĞİ ÇORBA İKRAMI GELENEĞİNİ BOZMADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 2021 yılının son haftasında Halk Pazarında esnaf ve vatandaşlara çorba ikram etti.
Çorba ikramında Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri, S.S.Yeni Burdur Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Tuncay Yiğit yer aldı. Çorba İkramı sonrasında konuşan Başkan Ercengiz “Yılın son haftasında salı pazarımızda yurttaşımızla vatandaşlarımızla üreticimizle bir araya geldik. Her yıl olduğu gibi sıcak çorbamızı, üşüyen vatandaşımıza, esnafımıza ikram etmeye çalışıyoruz. Amacımız bir arada olmak çorba bahanesi oluyor. Şunu da ifade etmek lazım artık evde çorba zor kaynamaya başladı. Vatandaşımız Pazar yerinde artan fiyatlardan şikayetçi, üretici maliyetlerden şikayetçi bu nedenle de pazarda fiyatların arttığını görüyoruz. İnşallah üretim maliyetleri biraz geride üreticimizin yüzü güler ise pazarda fiyatların düşüp tüketicisi açısından da uygun hale gelmesini umuyoruz. İstiyoruz böyle olursa bu Pazar daha şen olur daha kalabalık olur ve alanın satanın daha fazla keyif aldığı bir Pazar olur. 2021 yıl içerisinde zaman zaman pazarlarımıza geldik. Yine de her şeye rağmen en ucuzunun en tazesinin satıldığı yerler semt pazarlarımız bu hizmeti üreten değerli üreticilerimize ve esnaf arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Esnaf odamızın sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşımızı esnaf ile sorunu varsa gidermeye çalışıyoruz. Esnafımızın yerel yönetimle ya da sokakla ilgili bir sıkıntısı varsa gidermeye çalışıyoruz. 2022 yılının hem üreticisi açısından hem de tüketicisi açısından bereketli bir yıl olmasını, Ülkemizin yine kendi kendine yetebilen bir ülke olmasını yürekten diliyorum. Çorbamız kaynasın vatandaşımızın yüzü gülsün, hepimizin gözlerinin içi parlasın” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 2021 yılının son haftasında Halk Pazarında esnaf ve vatandaşlara çorba ikram etti.

Çorba ikramında Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri, S.S.Yeni Burdur Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Tuncay Yiğit yer aldı.

Çorba İkramı sonrasında konuşan Başkan Ercengiz “Yılın son haftasında salı pazarımızda yurttaşımızla vatandaşlarımızla üreticimizle bir araya geldik. Her yıl olduğu gibi sıcak çorbamızı, üşüyen vatandaşımıza, esnafımıza ikram etmeye çalışıyoruz. Amacımız bir arada olmak çorba bahanesi oluyor. Şunu da ifade etmek lazım artık evde çorba zor kaynamaya başladı. Vatandaşımız Pazar yerinde artan fiyatlardan şikayetçi, üretici maliyetlerden şikayetçi bu nedenle de pazarda fiyatların arttığını görüyoruz. İnşallah üretim maliyetleri biraz geride üreticimizin yüzü güler ise pazarda fiyatların düşüp tüketicisi açısından da uygun hale gelmesini umuyoruz. İstiyoruz böyle olursa bu Pazar daha şen olur daha kalabalık olur ve alanın satanın daha fazla keyif aldığı bir Pazar olur. 2021 yıl içerisinde zaman zaman pazarlarımıza geldik. Yine de her şeye rağmen en ucuzunun en tazesinin satıldığı yerler semt pazarlarımız bu hizmeti üreten değerli üreticilerimize ve esnaf arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Esnaf odamızın sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşımızı esnaf ile sorunu varsa gidermeye çalışıyoruz. Esnafımızın yerel yönetimle ya da sokakla ilgili bir sıkıntısı varsa gidermeye çalışıyoruz. 2022 yılının hem üreticisi açısından hem de tüketicisi açısından bereketli bir yıl olmasını, Ülkemizin yine kendi kendine yetebilen bir ülke olmasını yürekten diliyorum. Çorbamız kaynasın vatandaşımızın yüzü gülsün, hepimizin gözlerinin içi parlasın” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.