ERDOĞAN’A ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ MAAŞI TEPKİSİ:

SİYASET 06.01.2022 - 17:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3137+ kez okundu.
 

ERDOĞAN’A ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ MAAŞI TEPKİSİ:

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan;”Sen bir denesene bu parayla geçinmeyi, midenin üçte birini doldurmakla yetinsene 3 günlüğüne”
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, partisinin gündeme ilişkin görüş ve önerilerini paylaşmak için kameralar karşısına geçti. Sert sözlerle Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren Özcan’ın gündeminde ekonomi vardı SIRA ZAMLARI AÇIKLAMAYA GELDİĞİNDE SIRRA KADEM BASTILAR İktidar yetkilileri tarafından açıklanan asgari ücret zammının, sıra doğal gaz ve elektrik zamlarını açıklamaya geldiğinde ‘sırra kadem’ bastıklarını ifade eden Serkan Özcan, “Yılbaşı gecesinde yapılan fahiş zamların ardından, ertesi günün sabahı çıkıp “İhracat rekorları”ndan bahseden bu zihniyetle ve trolleriyle mücadele hiç de kolay değil. Sizin, bizim, hepimizin işi gerçekten çok zor. Bir yandan enflasyon canavarıyla, hayat pahalılığıyla mücadele ederken, bir yandan da trollerin büyücülüğüne karşı direniyoruz” dedi. ÖZCAN, ŞUNLARI KAYDETTİ: “Asgari ücrete rekor enflasyon nedeniyle yaptıkları zammı, davulla zurnayla açıklayan iktidar mahfilleri, sıra, fahiş doğalgaz ve elektrik zamlarına gelince adeta sırra kadem bastılar. Zamları ya EPDK ve BOTAŞ’ın başındaki atanmışlar ya da iktidar televizyonlarındaki troller açıklıyor. Neymiş? Enerji, doğalgaz, akaryakıt, kömür fiyatları dünyada da kat be kat artmış ama hükümet bunları vatandaşa yansıtmamak için çok direnmiş.  
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan;”Sen bir denesene bu parayla geçinmeyi, midenin üçte birini doldurmakla yetinsene 3 günlüğüne”

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, partisinin gündeme ilişkin görüş ve önerilerini paylaşmak için kameralar karşısına geçti. Sert sözlerle Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren Özcan’ın gündeminde ekonomi vardı

SIRA ZAMLARI AÇIKLAMAYA GELDİĞİNDE SIRRA KADEM BASTILAR

İktidar yetkilileri tarafından açıklanan asgari ücret zammının, sıra doğal gaz ve elektrik zamlarını açıklamaya geldiğinde ‘sırra kadem’ bastıklarını ifade eden Serkan Özcan, “Yılbaşı gecesinde yapılan fahiş zamların ardından, ertesi günün sabahı çıkıp “İhracat rekorları”ndan bahseden bu zihniyetle ve trolleriyle mücadele hiç de kolay değil. Sizin, bizim, hepimizin işi gerçekten çok zor. Bir yandan enflasyon canavarıyla, hayat pahalılığıyla mücadele ederken, bir yandan da trollerin büyücülüğüne karşı direniyoruz” dedi.

ÖZCAN, ŞUNLARI KAYDETTİ:

“Asgari ücrete rekor enflasyon nedeniyle yaptıkları zammı, davulla zurnayla açıklayan iktidar mahfilleri, sıra, fahiş doğalgaz ve elektrik zamlarına gelince adeta sırra kadem bastılar. Zamları ya EPDK ve BOTAŞ’ın başındaki atanmışlar ya da iktidar televizyonlarındaki troller açıklıyor. Neymiş? Enerji, doğalgaz, akaryakıt, kömür fiyatları dünyada da kat be kat artmış ama hükümet bunları vatandaşa yansıtmamak için çok direnmiş.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.