BAŞKAN AKBULUT: OBS'DEKİ İNSANLARIN AHI AKP'Yİ BIRAKMAYACAK!

EKONOMİ 28.01.2022 - 17:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3815+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKBULUT: OBS'DEKİ İNSANLARIN AHI AKP'Yİ BIRAKMAYACAK!

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, elektrik kesintisi ve doğal gaz kısıntısı sebebiyle üretimin durduğu Burdur Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili iktidarı eleştiren açıklamada bulundu.
      CHP Burdur İl Başkanı İzzet Başkan Akbulut: İktidarın plansızlığı ve kış aylarına hazırlığının olmaması Burdur’da birçok sektörün üretimini etkilemiştir. Ülkenin üretiminde ileriye dönük olarak onarılmaz ekonomik gelir dilimin de yaralar açacaktır. Türkiye de önemli mal ve hizmetleri üreten birçok sektör adeta kontak kapatmıştır. Maliyeti 10 milyar Dolar olan bir çaresizlikle baş başa bıraktı." dedi. "İKTİDAR OBS'LERE GİDİP SEKTÖRÜN SORUNUNA ÇARE BULSUN" Yaklaşan kış şartlarında İktidarın doğalgaz deposunun dolu olmamasının büyük bir stratejik hata olduğunu belirten Başkan Akbulut;" Organize sanayi bölgemizde birçok firmayı gezdik. Ne yazık ki üzülerek gezdik. İktidarın rus ruleti oynayıp, doğalgaz depolarını doldurmaması Türkiye'nin sonu oldu. Çünkü 3 günlük bir elektrik kesintisinden dolayı üretim durmuş durumda. Bine yakın personelin işine gelmemesi söz konusu. Ücretlerini alamamaları söz konusu. Biz, bunun AKP hükümetine, siyasi iktidara bir ah olacağını düşünüyoruz. Üç gün boyunca, hatta doğal gazdan dolayı bir hafta daha kesileceği söyleniyor, bu doğal gazdan dolayı bugünlerde ücretini alamayan işçilerin AKP'nin üzerinde ahı kalacağını düşünüyoruz. Bugün yandaş kanallarında, yandaş medyalarında sadece İstanbul Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun programlarını konuşacaklarına gelsinler, Burdur Organize Sanayi Bölgesi'nde üretimi durdurulan firmaları gezsinler. Ne kadar işçinin bugün işine, çalışmasına devam edemediğini öğrensinler, onlara bir çare arasınlar, tüm gerçekleri görsünler. Onca insan ekmeksiz kaldı, binlerce firma iflas eşiğine geldi. Bu insanların ahı AKP'nin peşini bırakmayacak." şeklinde konuştu
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, elektrik kesintisi ve doğal gaz kısıntısı sebebiyle üretimin durduğu Burdur Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili iktidarı eleştiren açıklamada bulundu.

      CHP Burdur İl Başkanı İzzet Başkan Akbulut: İktidarın plansızlığı ve kış aylarına hazırlığının olmaması Burdur’da birçok sektörün üretimini etkilemiştir. Ülkenin üretiminde ileriye dönük olarak onarılmaz ekonomik gelir dilimin de yaralar açacaktır. Türkiye de önemli mal ve hizmetleri üreten birçok sektör adeta kontak kapatmıştır. Maliyeti 10 milyar Dolar olan bir çaresizlikle baş başa bıraktı." dedi.

"İKTİDAR OBS'LERE GİDİP SEKTÖRÜN SORUNUNA ÇARE BULSUN"

Yaklaşan kış şartlarında İktidarın doğalgaz deposunun dolu olmamasının büyük bir stratejik hata olduğunu belirten Başkan Akbulut;" Organize sanayi bölgemizde birçok firmayı gezdik. Ne yazık ki üzülerek gezdik. İktidarın rus ruleti oynayıp, doğalgaz depolarını doldurmaması Türkiye'nin sonu oldu. Çünkü 3 günlük bir elektrik kesintisinden dolayı üretim durmuş durumda. Bine yakın personelin işine gelmemesi söz konusu. Ücretlerini alamamaları söz konusu. Biz, bunun AKP hükümetine, siyasi iktidara bir ah olacağını düşünüyoruz. Üç gün boyunca, hatta doğal gazdan dolayı bir hafta daha kesileceği söyleniyor, bu doğal gazdan dolayı bugünlerde ücretini alamayan işçilerin AKP'nin üzerinde ahı kalacağını düşünüyoruz. Bugün yandaş kanallarında, yandaş medyalarında sadece İstanbul Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun programlarını konuşacaklarına gelsinler, Burdur Organize Sanayi Bölgesi'nde üretimi durdurulan firmaları gezsinler. Ne kadar işçinin bugün işine, çalışmasına devam edemediğini öğrensinler, onlara bir çare arasınlar, tüm gerçekleri görsünler. Onca insan ekmeksiz kaldı, binlerce firma iflas eşiğine geldi. Bu insanların ahı AKP'nin peşini bırakmayacak." şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.