KUTSAL İTTİFAK

SANAT 15.02.2022 - 13:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4601+ kez okundu.
 

KUTSAL İTTİFAK

Müslüm Gürses yorumundan dinlediğimiz ve hafızalardan silinmeyen “Yıkıla Yıkıla” isimli eseri Aygün Karadoğan,esere kendi tarzını katmasıyla da beğeni topluyor
Müslüm Gürses yorumundan dinlediğimiz ve hafızalardan silinmeyen “Yıkıla Yıkıla” isimli eser Aygün Karadoğan yorumuyla yeniden müzik severlerle buluşmasıyla sanatçıya da başarı yolunda önemli adım attırdı. Türk sanat müziği yorumcusu Aygün Karadoğan, seslendirdiği her esere kendi tarzını katmasıyla da beğeni topluyor. 8. Teklisiyle ve farklı tarzıyla dikkatleri üzerinde toplayan Aygün Karadoğan, şarkılarının gördüğü ilgiden sonra sahnelerde de esmeye başladı. Sosyal Sorumluluk Projelerinde yer almaya önem veren Aygün Karadoğan, projelerine bir yenisini daha ekliyor. SMA Hastalığı ile mücadele derneği yararı için Ataşehir Biz Bize fasıl sahibi Mehmet Aşkın ile bir gönül ittifakı kurdu. 23 Şubat gecesi şarkılarını SMA hastaları ile mücadele derneği için söyleyecek olan Aygün Karadoğan sahnesinden elde edeceği geliri bağış olarak ihtiyaç sahiplerine iletilecek. Sevilen sanatçı Aygün Karadoğan ve ünlü işletmeci Mehmet Aşkın “Biz kutsal olduğuna inandığımız bir yola birlikte çıktık, ne kadar bağış yapabilirsek o kadar mutlu oluruz, zaman zaman bu geceleri birlikte tekrarlayacağız” dediler.  
Müslüm Gürses yorumundan dinlediğimiz ve hafızalardan silinmeyen “Yıkıla Yıkıla” isimli eseri Aygün Karadoğan,esere kendi tarzını katmasıyla da beğeni topluyor

Müslüm Gürses yorumundan dinlediğimiz ve hafızalardan silinmeyen “Yıkıla Yıkıla” isimli eser Aygün Karadoğan yorumuyla yeniden müzik severlerle buluşmasıyla sanatçıya da başarı yolunda önemli adım attırdı. Türk sanat müziği yorumcusu Aygün Karadoğan, seslendirdiği her esere kendi tarzını katmasıyla da beğeni topluyor. 8. Teklisiyle ve farklı tarzıyla dikkatleri üzerinde toplayan Aygün Karadoğan, şarkılarının gördüğü ilgiden sonra sahnelerde de esmeye başladı.

Sosyal Sorumluluk Projelerinde yer almaya önem veren Aygün Karadoğan, projelerine bir yenisini daha ekliyor. SMA Hastalığı ile mücadele derneği yararı için

Ataşehir Biz Bize fasıl sahibi Mehmet Aşkın ile bir gönül ittifakı kurdu.

23 Şubat gecesi şarkılarını SMA hastaları ile mücadele derneği için söyleyecek olan Aygün Karadoğan sahnesinden elde edeceği geliri bağış olarak ihtiyaç sahiplerine iletilecek.

Sevilen sanatçı Aygün Karadoğan ve ünlü işletmeci Mehmet Aşkın “Biz kutsal olduğuna inandığımız bir yola birlikte çıktık, ne kadar bağış yapabilirsek o kadar mutlu oluruz, zaman zaman bu geceleri birlikte tekrarlayacağız” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.