BOŞANMA VE NAFAKA

01.03.2022 - 23:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4610+ kez okundu.
 

BOŞANMA VE NAFAKA

Turkiye Gazeteciler Cemiyeti Kadın Gazeteciler Komisyonu Zoom’da toplantı düzenliyor:
 Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kadın Gazeteciler Komisyonu 3 Mart 2022 Perşembe günü saat 20.00’de zoom üzerinden “Medeni Kanunun Getirdiği Kazanımlar, Boşanma ve Nafaka” konulu bir toplantı düzenliyor. Moderatörlüğünü TGC Yönetim Kurulu Üyesi, Kadın Gazeteciler Komisyonu Koordinatörü Göksel Göksu’nun üstleneceği toplantıya konuşmacı olarak Eşitlik için Kadın Platformu (EŞİK) Gönüllüsü Hülya Gülbahar katılacak. Katılım için: cemiyet@tgc.org.tr ye mail gönderilmesi gerekiyor. Mailde isim-soyadı, elektronik posta adresi, çalıştığınız kurum bilgisinin varsa  yer almasını rica ediyoruz.      
Turkiye Gazeteciler Cemiyeti Kadın Gazeteciler Komisyonu Zoom’da toplantı düzenliyor:

 Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kadın Gazeteciler Komisyonu 3 Mart 2022 Perşembe günü saat 20.00’de zoom üzerinden “Medeni Kanunun Getirdiği Kazanımlar, Boşanma ve Nafaka” konulu bir toplantı düzenliyor.

Moderatörlüğünü TGC Yönetim Kurulu Üyesi, Kadın Gazeteciler Komisyonu Koordinatörü Göksel Göksu’nun üstleneceği toplantıya konuşmacı olarak Eşitlik için Kadın Platformu (EŞİK) Gönüllüsü Hülya Gülbahar katılacak.

Katılım için: cemiyet@tgc.org.tr ye mail gönderilmesi gerekiyor. Mailde isim-soyadı, elektronik posta adresi, çalıştığınız kurum bilgisinin varsa  yer almasını rica ediyoruz.
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.