TÜMKİAD DÜNYAYA AÇILIYOR

EKONOMİ 20.07.2022 - 10:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4333+ kez okundu.
 

TÜMKİAD DÜNYAYA AÇILIYOR

Türk Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) 36’ncı şubesini bini aşkın konvoy ile Kars’ta açmaya hazırlanıyor.
Gecesini gündüzüne katarak çalışan TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, başarıdan başarıya koşuyor. Tek hedeflerinin Türkiye’nin dört bir yanına şubeler açmak olduğunu söyleyen Tanrıkulu,’ Kars İl Başkanlığımızın açılışı ile birlikte Türkiye’nin STK’sı olduğumuzu bir kez daha haykırmış olacağız. Biz eminiz. Bizim ülkümüz güç değil. Bizim ülkümüz inancımız, vatan ve millete olan bağımız. Bu yüzden büyük sanayici peşinde değil, büyük ideal peşindeyiz. Çünkü biz tüm büyük sanılanların değerini yitirdiği günün kahramanlarıyız. Biz acı söyleyeniz. Yüreğini zor ile kor etmiş Anadolu’nun yiğitleriyiz. Bizi ne zaman ararsanız şatafatlı salonlarda değil, millete giden zorlu yollarda, sahada bulabilirsiniz. Var elbet eksiklerimiz. Var aramızda yanlış belki ama. Çok şükür, eksiğimiz yürekte değil. İnançta değil. Yanlışlar korumamız altında değil. Bu yüzden eksilerden eksilecek ve bir avuç doğru ile hedefe yürümeye devam edeceğiz. İşte şimdi. 23 Temmuz’da Kars’ta olacağız’dedi. ÜMKİAD 8 ÜLKEYE TEMSİLCİLİK VERDİ TÜMKİAD’ın yurt dışına da açıldığını ve 8 ayrı ülkeye temsilcilk verdiğini dile getiren başkan Tanrıkulu,’TÜMKİAD,Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olacak. Türk dili dünyada kullanılacak dil olacak’diye konuştu.  
Türk Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) 36’ncı şubesini bini aşkın konvoy ile Kars’ta açmaya hazırlanıyor.

Gecesini gündüzüne katarak çalışan TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, başarıdan başarıya koşuyor. Tek hedeflerinin Türkiye’nin dört bir yanına şubeler açmak olduğunu söyleyen Tanrıkulu,’ Kars İl Başkanlığımızın açılışı ile birlikte Türkiye’nin STK’sı olduğumuzu bir kez daha haykırmış olacağız. Biz eminiz. Bizim ülkümüz güç değil. Bizim ülkümüz inancımız, vatan ve millete olan bağımız. Bu yüzden büyük sanayici peşinde değil, büyük ideal peşindeyiz. Çünkü biz tüm büyük sanılanların değerini yitirdiği günün kahramanlarıyız. Biz acı söyleyeniz. Yüreğini zor ile kor etmiş Anadolu’nun yiğitleriyiz. Bizi ne zaman ararsanız şatafatlı salonlarda değil, millete giden zorlu yollarda, sahada bulabilirsiniz. Var elbet eksiklerimiz. Var aramızda yanlış belki ama. Çok şükür, eksiğimiz yürekte değil. İnançta değil. Yanlışlar korumamız altında değil. Bu yüzden eksilerden eksilecek ve bir avuç doğru ile hedefe yürümeye devam edeceğiz. İşte şimdi. 23 Temmuz’da Kars’ta olacağız’dedi.

ÜMKİAD 8 ÜLKEYE TEMSİLCİLİK VERDİ

TÜMKİAD’ın yurt dışına da açıldığını ve 8 ayrı ülkeye temsilcilk verdiğini dile getiren başkan Tanrıkulu,’TÜMKİAD,Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olacak. Türk dili dünyada kullanılacak dil olacak’diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.