KENT İÇİ YAPILAN HİZMETLERE HAİNLİK PLANI TUTMAZ

YAŞAM 09.11.2022 - 15:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3023+ kez okundu.
 

KENT İÇİ YAPILAN HİZMETLERE HAİNLİK PLANI TUTMAZ

Belediyemizin sorumluluk alanında bulunan parklardaki oyun gruplarına ve Halk Plajındaki çöp kutularının yakılması tarafımızca üzüntüyle karşılanmıştır.
Burdur Belediyesi personelinin gecesini gündüzüne katarak halkımızın paralarıyla yapılan parklara, hizmet amaçlı yapılan ve parklarda bulunan bank, spor aletleri ve oyun setlerine zarar verme ve yakılma davranışlarının arttığını gözlemekteyiz. Aslında verilen zarar maddiyattan çok manevidir. Yapılan iyilik ve güzellikleri yok etmeye çalışan zihniyeti esefle kınıyoruz. Yapılan hizmetleri yok etmeye, kırıp dökmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Onlar kırdıkça bizler onaracağız, onlar tahrip ettikçe, bozdukça, yağmaladıkça bizler daha iyisini, daha güzelini inşa edeceğiz. Lütfen parklarımıza ya da ortak kullanım alanlarına zarar veren kişi ya da kişileri gördüğünüz güvenlik güçlerimize haber verelim. Ortak yaşam alanlarımıza el birliğiyle sahip çıkalım  
Belediyemizin sorumluluk alanında bulunan parklardaki oyun gruplarına ve Halk Plajındaki çöp kutularının yakılması tarafımızca üzüntüyle karşılanmıştır.

Burdur Belediyesi personelinin gecesini gündüzüne katarak halkımızın paralarıyla yapılan parklara, hizmet amaçlı yapılan ve parklarda bulunan bank, spor aletleri ve oyun setlerine zarar verme ve yakılma davranışlarının arttığını gözlemekteyiz.

Aslında verilen zarar maddiyattan çok manevidir. Yapılan iyilik ve güzellikleri yok etmeye çalışan zihniyeti esefle kınıyoruz. Yapılan hizmetleri yok etmeye, kırıp dökmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Onlar kırdıkça bizler onaracağız, onlar tahrip ettikçe, bozdukça, yağmaladıkça bizler daha iyisini, daha güzelini inşa edeceğiz. Lütfen parklarımıza ya da ortak kullanım alanlarına zarar veren kişi ya da kişileri gördüğünüz güvenlik güçlerimize haber verelim. Ortak yaşam alanlarımıza el birliğiyle sahip çıkalım

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.