MELLİ BELDESİNDEN MEHMET’İN TORUNUNDAN İLK ZİYARET MELLİ’YE

SİYASET 12.04.2023 - 11:55, Güncelleme: 12.04.2023 - 11:55 3855+ kez okundu.
 

MELLİ BELDESİNDEN MEHMET’İN TORUNUNDAN İLK ZİYARET MELLİ’YE

CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş, İl Başkanlığı’nda yapılan aday tanıtım toplantısının ardından ilk ziyaretini ata toprağı Kocaaliler Beldesi’ne yaptı.
 Burdur CHP’nin ilk kadın milletvekili adayı Hülya Gümüş Baba toprağı Bucak Melli Beldesine yaptı. Ziyaret için geldiği Belde de Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe’yi makamında ziyaret eden CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş’e beraberinde CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, CHP Bucak Kadın Kolları Başkanı Tutku Ay ve CHP Bucak Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Dedesi Mehmet Gümüş’ün Özkarasekiden Bucak’a yerleştiğini ve bu sebeple Melli Mehmet namıyla Bucak’ta tanındığını dile getiren Gümüş “Rahmetli Dedemin bana ve aileme bıraktığı mümtaz bir isim var. Melli Mehmet ismiyle Rahmetli dedem yardımseverliğini, dayanışmacı ruhunu ve kuvvetli aile bağını bizlere bir miras olarak bırakma gayretindeydi. Bunun için Melli’nin ben de hem maddi hem manevi bir karşılığı var. Melli Bölgesi coğrafi olarak Kocaaliler Beldesinden daha geniş bir alan. Ancak günümüzde Melli deyince akla ilk gelen yer Kocaaliler Beldemiz olduğu için ilk ziyaretimi buraya gerçekleştirdim. Sağ olsunlar beldemizdeki hemşerilerim beni içtenlikle karşıladı.” ifadelerini kullandı. Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hülya Gümüş’e Burdur Milletvekili Adaylığı yolunda başarılar diledi.  
CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş, İl Başkanlığı’nda yapılan aday tanıtım toplantısının ardından ilk ziyaretini ata toprağı Kocaaliler Beldesi’ne yaptı.

 Burdur CHP’nin ilk kadın milletvekili adayı Hülya Gümüş Baba toprağı Bucak Melli Beldesine yaptı. Ziyaret için geldiği Belde de Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe’yi makamında ziyaret eden CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş’e beraberinde CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, CHP Bucak Kadın Kolları Başkanı Tutku Ay ve CHP Bucak Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Dedesi Mehmet Gümüş’ün Özkarasekiden Bucak’a yerleştiğini ve bu sebeple Melli Mehmet namıyla Bucak’ta tanındığını dile getiren Gümüş “Rahmetli Dedemin bana ve aileme bıraktığı mümtaz bir isim var. Melli Mehmet ismiyle Rahmetli dedem yardımseverliğini, dayanışmacı ruhunu ve kuvvetli aile bağını bizlere bir miras olarak bırakma gayretindeydi. Bunun için Melli’nin ben de hem maddi hem manevi bir karşılığı var. Melli Bölgesi coğrafi olarak Kocaaliler Beldesinden daha geniş bir alan. Ancak günümüzde Melli deyince akla ilk gelen yer Kocaaliler Beldemiz olduğu için ilk ziyaretimi buraya gerçekleştirdim. Sağ olsunlar beldemizdeki hemşerilerim beni içtenlikle karşıladı.” ifadelerini kullandı.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hülya Gümüş’e Burdur Milletvekili Adaylığı yolunda başarılar diledi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.