CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ ADAYI AKBULUT “TARIM DA İHTİYAÇLAR KARŞ4LANACAK”

SİYASET 27.04.2023 - 10:02, Güncelleme: 27.04.2023 - 10:02 2949+ kez okundu.
 

CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ ADAYI AKBULUT “TARIM DA İHTİYAÇLAR KARŞ4LANACAK”

Burdur CHP Milletvekili Adayı İzzet Akbulut seçim çalışmalarını kırsal kesime kaydırarak esnaf ve çiftçinin sorunlarına iktidarlarında çözüm bulunacağını söyledi
CHP Burdur Milletvekili Adayı İzzet Akbulut Bugün Karamanlı Sanayi Sitesinde Esnaf Ziyareti, Akabinde Manca, Kılavuzlar, Kağılcık, Payamlı ve Mürseller Köylerinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi. Köylerin boşalması, ihtiyaç kalemleri, başta mazot ve gübre olmak üzere fiyat artışı sebebiyle tarım arazilerinin boş kalması çiftçilerin en büyük şikayet ettikleri konulardan biriydi. CHP Tarım politikalarının sorunları çözüme ulaştıracağının vurgusunu yapan Akbulut, ilk 100 Günlük iktidar programlarında hammadde üretim araçlarının çiftçi lehine geliştirileceği, köye dönüşlerin teşvik edileceği vurgusu yaptı. İktidarmlarında üreticinin sorunlarını çözeceklerini beliterek bu gün tarlasını ve mülkiyetini kiraya verenler hatta satanların köyüne ata toprağına dönecekmlerini söyledi. Başta Tefenni, Karamanlı, ve çavdır olmak üzere girdi fiyatmarı nedeniyle arazilerini ekemeyen çiftçi bölgede bulunan arazilerinin nerede ise büyük bölümünü kiraya veriyor yada satarak kente göçmek zorunda kalmaktadır.
Burdur CHP Milletvekili Adayı İzzet Akbulut seçim çalışmalarını kırsal kesime kaydırarak esnaf ve çiftçinin sorunlarına iktidarlarında çözüm bulunacağını söyledi

CHP Burdur Milletvekili Adayı İzzet Akbulut Bugün Karamanlı Sanayi Sitesinde Esnaf Ziyareti, Akabinde Manca, Kılavuzlar, Kağılcık, Payamlı ve Mürseller Köylerinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi. Köylerin boşalması, ihtiyaç kalemleri, başta mazot ve gübre olmak üzere fiyat artışı sebebiyle tarım arazilerinin boş kalması çiftçilerin en büyük şikayet ettikleri konulardan biriydi. CHP Tarım politikalarının sorunları çözüme ulaştıracağının vurgusunu yapan Akbulut, ilk 100 Günlük iktidar programlarında hammadde üretim araçlarının çiftçi lehine geliştirileceği, köye dönüşlerin teşvik edileceği vurgusu yaptı.

İktidarmlarında üreticinin sorunlarını çözeceklerini beliterek bu gün tarlasını ve mülkiyetini kiraya verenler hatta satanların köyüne ata toprağına dönecekmlerini söyledi. Başta Tefenni, Karamanlı, ve çavdır olmak üzere girdi fiyatmarı nedeniyle arazilerini ekemeyen çiftçi bölgede bulunan arazilerinin nerede ise büyük bölümünü kiraya veriyor yada satarak kente göçmek zorunda kalmaktadır.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.