Dün gelen dev zam Burdur'da pompaya yansıdı

DÜNYA 30.01.2024 - 21:21, Güncelleme: 30.01.2024 - 21:21 2869+ kez okundu.
 

Dün gelen dev zam Burdur'da pompaya yansıdı

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına gelen zam Burdur’da da pompa fiyatlarına yansıdı.
  Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere zam geldi. Burdur'da 30 Ocak 2024 benzin, motorin ( mazot) ve LPG fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyatlar... Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilikler benzin ve motorin fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor.   Motorinin litre fiyatına bugünden (30 Ocak Çarşamba 2024) itibaren geçerli olmak üzere 1,38TL fiyat artışı yansıdı.   Benzin-lpg grubunda herhangi bir fiyat değişikliği yaşanmadı.   İŞTE POMPAYA GÖRE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI   Benzin: 39,77 TL   Motorin: 43,19 TL   LPG: 19,26
Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına gelen zam Burdur’da da pompa fiyatlarına yansıdı.

 

Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere zam geldi. Burdur'da 30 Ocak 2024 benzin, motorin ( mazot) ve LPG fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyatlar...

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilikler benzin ve motorin fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor.

 

Motorinin litre fiyatına bugünden (30 Ocak Çarşamba 2024) itibaren geçerli olmak üzere 1,38TL fiyat artışı yansıdı.

 

Benzin-lpg grubunda herhangi bir fiyat değişikliği yaşanmadı.

 

İŞTE POMPAYA GÖRE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

 

Benzin: 39,77 TL

 

Motorin: 43,19 TL

 

LPG: 19,26

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.