Burdur’da ücretsiz halk otobüsü seferleri başlıyor

DÜNYA 20.02.2024 - 00:17, Güncelleme: 20.02.2024 - 00:17 2481+ kez okundu.
 

Burdur’da ücretsiz halk otobüsü seferleri başlıyor

Burdur Belediyesi’nce Devlet Hastanesi’ne ücretsiz halk otobüsü seferleri düzenleniyor.
Burdur’da Devlet Hastanesi’nin yeni binasına taşınması ve şehir merkezine olan uzaklığı vatandaşlar tarafından tepki görmekte idi. Bu soruna bir çözüm bulan Burdur Belediyesi, günlük geliş ve gidiş olmak üzere iki otobüs seferi düzenledi.  Vatandaşlar bu seferlerden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre; sabah saat 07:45’te Kışla Stad’tan kalkacak olan halk otobüsü; Diş Hastanesi, NATO, Yenice Mahallesi, Çay Boyu, Karasenir, DSİ üzerinden Burdur Devlet Hastanesi’ne  gidecek. Saat 11:30’da ise halk otobüsü hastaneden kalkarak DSİ, Karasenir, Çayboyu, Yenice Mahallesi, NATO, Diş Hastanesi ve Kışla Stadı’na hareket edecek. Vatandaşlar için ücretsiz olan halk otobüsü ikinci seferi için Kışla Stad’tan saat 12:45’te hareket edecek ve yine aynı güzergahlardan Burdur Devlet Hastanesi’ne gidecek. Saat 16:30’da ise hastaneden yine  aynı güzergahlarda Kışla Stad’ına geri dönecek.
Burdur Belediyesi’nce Devlet Hastanesi’ne ücretsiz halk otobüsü seferleri düzenleniyor.

Burdur’da Devlet Hastanesi’nin yeni binasına taşınması ve şehir merkezine olan uzaklığı vatandaşlar tarafından tepki görmekte idi. Bu soruna bir çözüm bulan Burdur Belediyesi, günlük geliş ve gidiş olmak üzere iki otobüs seferi düzenledi.  Vatandaşlar bu seferlerden ücretsiz olarak yararlanabilecekler.
Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre; sabah saat 07:45’te Kışla Stad’tan kalkacak olan halk otobüsü; Diş Hastanesi, NATO, Yenice Mahallesi, Çay Boyu, Karasenir, DSİ üzerinden Burdur Devlet Hastanesi’ne  gidecek. Saat 11:30’da ise halk otobüsü hastaneden kalkarak DSİ, Karasenir, Çayboyu, Yenice Mahallesi, NATO, Diş Hastanesi ve Kışla Stadı’na hareket edecek.

Vatandaşlar için ücretsiz olan halk otobüsü ikinci seferi için Kışla Stad’tan saat 12:45’te hareket edecek ve yine aynı güzergahlardan Burdur Devlet Hastanesi’ne gidecek. Saat 16:30’da ise hastaneden yine  aynı güzergahlarda Kışla Stad’ına geri dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.