Burdur Karamanlı'da bir mermer işçisi hayatına son verdi!

DÜNYA 18.03.2024 - 19:14, Güncelleme: 18.03.2024 - 19:14 1723+ kez okundu.
 

Burdur Karamanlı'da bir mermer işçisi hayatına son verdi!

Burdur'un Karamanlı ilçesi Bozdağ mevkiinde bulunan bir mermer işletmesinde çalışan Veli A. yaşamına son verdi.
Olay, bugün akşam saatlerinde Burdur'un Karamanlı ilçesi Bozdağ mevkiinde bulunan bir mermer ocağında meydana gelirken, Veli A. kendisini mermer ocağının yatakhanesinde iple asarak, yaşamına son verdi. Arkadaşlarının olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesinin ardından, Karamanlı'nın Bozdağ mevkisine çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi yönlendirildi. 1973 doğumlu olan Veli A.'nın Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine kayıtlı olduğu öğrendiğimiz bilgiler arasında. Veli A.'ya ait cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda incelemek üzere ambulansla Karamanlı Devlet Hastanesi'nden sevk edildi.
Burdur'un Karamanlı ilçesi Bozdağ mevkiinde bulunan bir mermer işletmesinde çalışan Veli A. yaşamına son verdi.

Olay, bugün akşam saatlerinde Burdur'un Karamanlı ilçesi Bozdağ mevkiinde bulunan bir mermer ocağında meydana gelirken, Veli A. kendisini mermer ocağının yatakhanesinde iple asarak, yaşamına son verdi. Arkadaşlarının olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesinin ardından, Karamanlı'nın Bozdağ mevkisine çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi yönlendirildi.

1973 doğumlu olan Veli A.'nın Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine kayıtlı olduğu öğrendiğimiz bilgiler arasında. Veli A.'ya ait cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda incelemek üzere ambulansla Karamanlı Devlet Hastanesi'nden sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.