Burdur Milletvekili Akbulut oyunu kullandı

DÜNYA 31.03.2024 - 14:14, Güncelleme: 31.03.2024 - 14:14 1374+ kez okundu.
 

Burdur Milletvekili Akbulut oyunu kullandı

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, yerel seçimlerde oyunu kullandı
.31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde Burdur'da saat 08.00 itibariyle oy kullanımı başladı. Kentte sandığa giden siyasilerden ilki CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut oldu. Sabah 10:00’da eşi ile birlikte USO İlkokulu’na gelen Milletvekili  İzzet Akbulut,1032 Nolu sandıkta oyunu kullandı. Vatandaşın cevap verme zamanının geldiğini söyleyen Milletvekili Akbulut, "10 yıllık bir belediye başkanlığı serüvenimiz var Burdur'da. Yaptıklarımız ve önümüzdeki dönemde yapacaklarımızı tüm vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık, artık taktir vatandaşlarımızın. Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz'in Başkanlığında bir dönem daha devam etmek istiyoruz. Umud ediyoruz ki bu akşam memleketimiz için hayırlı olan sonucu hep birlikte öğrenelim. Vatanımız, milletimiz ve en önemlisi canımızdan çok sevdiğimiz Burdur'umuza hayırlı sonuçlar olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, yerel seçimlerde oyunu kullandı

.31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde Burdur'da saat 08.00 itibariyle oy kullanımı başladı. Kentte sandığa giden siyasilerden ilki CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut oldu. Sabah 10:00’da eşi ile birlikte USO İlkokulu’na gelen Milletvekili  İzzet Akbulut,1032 Nolu sandıkta oyunu kullandı.

Vatandaşın cevap verme zamanının geldiğini söyleyen Milletvekili Akbulut, "10 yıllık bir belediye başkanlığı serüvenimiz var Burdur'da. Yaptıklarımız ve önümüzdeki dönemde yapacaklarımızı tüm vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık, artık taktir vatandaşlarımızın. Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz'in Başkanlığında bir dönem daha devam etmek istiyoruz. Umud ediyoruz ki bu akşam memleketimiz için hayırlı olan sonucu hep birlikte öğrenelim. Vatanımız, milletimiz ve en önemlisi canımızdan çok sevdiğimiz Burdur'umuza hayırlı sonuçlar olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.