BAŞKAN ERCENGİZ, OYUNU KULLANDI

SİYASET 28.05.2023 - 14:05, Güncelleme: 28.05.2023 - 14:05 3565+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, OYUNU KULLANDI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için oyunu kullandı.
Başkan Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz ve annesi Ziynet Ercengiz, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur oylaması için saat 12:00’de oy kullanacakları Özboyacı İlkokuluna gelerek 1138 No’lu sandıkta oylarını kullandı. Oy kullanım sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için vatandaşlık görevimizi yaptık. Öncelikle vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Bir demokrasi sınavını daha Türkiye yerine getiriyor. İnşallah bugüne kadar sorunsuz getirdiğimiz seçim sürecini bugün de sorunsuz bir şekilde halledip vatanımıza milletimize ülkemize yakışan şekliyle tamamladıktan sonra da artık yeni bir güne yarın seçimi tamamlamış vatandaşımızın tercihine saygı gösterilmiş bir güne uyanmış oluruz. Seçimler Demokrasinin gereğidir. Vatandaşımız elinden geldiğince yüksek katılım göstermesi 5 yılda bir kullanacağı demokratik hakkının tecellisi açısından çok önemli ve kıymetlidir. Bu nedenle buradan bir kez daha çağrımızı yineleyelim gördüğüm kadarıyla 14 Mayıs’a nazaran katılım yüzde 10 daha az şu saate kadar. Vatandaşımız herhalde günün erken saatleri olduğunu düşünüyor. Ben katılımın artacağını umut ediyorum. Vatandaşımızın da vatandaşlık görevini yapmak üzere bir an evvel sandığa gelmesini arzuluyorum” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için oyunu kullandı.

Başkan Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz ve annesi Ziynet Ercengiz, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur oylaması için saat 12:00’de oy kullanacakları Özboyacı İlkokuluna gelerek 1138 No’lu sandıkta oylarını kullandı.

Oy kullanım sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için vatandaşlık görevimizi yaptık. Öncelikle vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Bir demokrasi sınavını daha Türkiye yerine getiriyor. İnşallah bugüne kadar sorunsuz getirdiğimiz seçim sürecini bugün de sorunsuz bir şekilde halledip vatanımıza milletimize ülkemize yakışan şekliyle tamamladıktan sonra da artık yeni bir güne yarın seçimi tamamlamış vatandaşımızın tercihine saygı gösterilmiş bir güne uyanmış oluruz. Seçimler Demokrasinin gereğidir. Vatandaşımız elinden geldiğince yüksek katılım göstermesi 5 yılda bir kullanacağı demokratik hakkının tecellisi açısından çok önemli ve kıymetlidir. Bu nedenle buradan bir kez daha çağrımızı yineleyelim gördüğüm kadarıyla 14 Mayıs’a nazaran katılım yüzde 10 daha az şu saate kadar. Vatandaşımız herhalde günün erken saatleri olduğunu düşünüyor. Ben katılımın artacağını umut ediyorum. Vatandaşımızın da vatandaşlık görevini yapmak üzere bir an evvel sandığa gelmesini arzuluyorum” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.