Karayollarına 3 Bin Yeni Personel Alacak, İşte Detaylar!

DÜNYA 08.04.2024 - 18:56, Güncelleme: 08.04.2024 - 18:56 4646 kez okundu.
 

Karayollarına 3 Bin Yeni Personel Alacak, İşte Detaylar!

Karayolları Genel Müdürlüğüne (KGM), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 3 bin yeni personel alımı yapacağı duyuruldu.
1 Nisan tarihinde başlayacak olan asil atama süreci, 5. Grup için yapılan başvurularla başlayacak. Adayların sundukları belgeler titizlikle incelenecek ve atamaya uygun görülen adaylar belirlenecek. Adaylar, başvurularının sonuçlarına itiraz etmek istediklerinde, 1 Nisan'dan itibaren beş günlük bir süre içinde itiraz haklarını kullanabilecekler. Ayrıca, yedek adaylar için 2. Grup atama süreci de 1 Nisan tarihinde başlayacak. Yedek adaylardan, tehlikeli sınıflandırılan işlerde çalışma yetkinliğini gösteren sağlık raporları istenecek. Yedek adaylar, durumlarına itiraz etmek istediklerinde, yine 1 Nisan'dan itibaren beş gün içinde itirazlarını yapabilecekler. Yedek adayların başvuruları da 1 Nisan itibarıyla kabul edilmeye başlanacak ve 19 Nisan'a kadar sonuçlandırılacak. Başvuru sürecinde, yedek adayların ilgili Bölge Müdürlüklerine bizzat giderek gerekli evrakları teslim etmeleri gerekecek. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından, boş pozisyonlar için uygun görülen yedek adaylar göreve atanacak Kaynak: Haber Merkezi
Karayolları Genel Müdürlüğüne (KGM), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 3 bin yeni personel alımı yapacağı duyuruldu.



1 Nisan tarihinde başlayacak olan asil atama süreci, 5. Grup için yapılan başvurularla başlayacak. Adayların sundukları belgeler titizlikle incelenecek ve atamaya uygun görülen adaylar belirlenecek. Adaylar, başvurularının sonuçlarına itiraz etmek istediklerinde, 1 Nisan'dan itibaren beş günlük bir süre içinde itiraz haklarını kullanabilecekler.

Ayrıca, yedek adaylar için 2. Grup atama süreci de 1 Nisan tarihinde başlayacak. Yedek adaylardan, tehlikeli sınıflandırılan işlerde çalışma yetkinliğini gösteren sağlık raporları istenecek. Yedek adaylar, durumlarına itiraz etmek istediklerinde, yine 1 Nisan'dan itibaren beş gün içinde itirazlarını yapabilecekler. Yedek adayların başvuruları da 1 Nisan itibarıyla kabul edilmeye başlanacak ve 19 Nisan'a kadar sonuçlandırılacak. Başvuru sürecinde, yedek adayların ilgili Bölge Müdürlüklerine bizzat giderek gerekli evrakları teslim etmeleri gerekecek. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından, boş pozisyonlar için uygun görülen yedek adaylar göreve atanacak

Kaynak: Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.