Burdur Belediyesi ürettiği çiçekleri, ücretsiz verecek

DÜNYA 17.04.2024 - 16:26, Güncelleme: 17.04.2024 - 16:26 3164 kez okundu.
 

Burdur Belediyesi ürettiği çiçekleri, ücretsiz verecek

Burdur Belediyesi kendi seralarında yetiştirdiği Şeker Tabağı çiçeklerini vatandaşlara asri mezarlıkta ücretsiz dağıtacak.
Burdur Belediyesi üreten belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen Şeker tabağı çiçeğini vatandaşlarla paylaşacak.    Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada “Belediyemiz emekçileri tarafından üretilen ve ihtiyaç fazlası çiçeklerimizi halkımıza ücretsiz olarak dağıtacağız. Önemli olan paylaşmak, bunun fazlasının bize faydası yok ama, biz bunu kendimiz ürettiğimiz için maliyeti çok çok düşük. Çok düşük maliyetlerle dışarıdan satın alıp, birilerini zengin etmek yerine kendi emekçilerimizle üretiyoruz, ürettiğimizi de yurttaşımızla paylaşacağız. İsteyen vatandaşlarımız cuma günü Saat:10.00’da Asri mezarlığa bekliyoruz.” dedi. 
Burdur Belediyesi kendi seralarında yetiştirdiği Şeker Tabağı çiçeklerini vatandaşlara asri mezarlıkta ücretsiz dağıtacak.

Burdur Belediyesi üreten belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen Şeker tabağı çiçeğini vatandaşlarla paylaşacak. 

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada “Belediyemiz emekçileri tarafından üretilen ve ihtiyaç fazlası çiçeklerimizi halkımıza ücretsiz olarak dağıtacağız. Önemli olan paylaşmak, bunun fazlasının bize faydası yok ama, biz bunu kendimiz ürettiğimiz için maliyeti çok çok düşük. Çok düşük maliyetlerle dışarıdan satın alıp, birilerini zengin etmek yerine kendi emekçilerimizle üretiyoruz, ürettiğimizi de yurttaşımızla paylaşacağız. İsteyen vatandaşlarımız cuma günü Saat:10.00’da Asri mezarlığa bekliyoruz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.