Burdur Kadın Futbol takımı yarın Afyon maçında

DÜNYA 19.04.2024 - 22:37, Güncelleme: 19.04.2024 - 22:37 2682 kez okundu.
 

Burdur Kadın Futbol takımı yarın Afyon maçında

Burdur Gençlik ve Spor Futbol Takımı deplasman için cumartesi günü (yarın) Afyonkarahisar’a gidiyor.
Burdur’u Kadın Futbolunda 3’üncü Lig’de temsil eden Gençlik ve Spor Futbol Takımı, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 12.00’da Afyonkarahisar Anadolu Gücü Spor ile Kocatepe Spor Kompleksi D-5 Sahası karşılaşacak. Grup lideri olan Afyonkarahisar Anadolu Gücü Spor kendi sahasında yenerek Burdur’a güzel bir galibiyet hediye edeceklerini anlatan Takım Yöneticilerinden Mehmet Türksoy: “Bu yıl ilk yılımız yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen çok iyi mücadeleler ortaya koyduk ve inanıyoruz ki eğer deplasman maçlarında elimizden alınıp rakiplere hediye edilen puanlarımız hak ettiğimiz puanlarımız. Bunu bir iki iç saha maçımızda dahil hakkaniyetli bir yönetimle tarafımıza verilmiş olsaydı, biz bugün ikinciliği konuşuyor olacaktık. Bu yıl adeta elimizden alınan bu fırsatı önümüzdeki yıl sonunda kesinlikle ikinci lige yükselerek Burdur’umuzu en yüksek mertebelere taşıyacağımızdan eminim. Ben bu takıma güveniyorum, bu çocuklarla çok daha iyi şeyler başarabileceğimizi biliyorum ve inanıyorum bu yıl ki iyi takımı koruyarak önümüzdeki sezona ikinci lig hedefi ile başlayacağız ve bunu da kesinlikle başaracağız.” Şeklinde konuştu.
Burdur Gençlik ve Spor Futbol Takımı deplasman için cumartesi günü (yarın) Afyonkarahisar’a gidiyor.


Burdur’u Kadın Futbolunda 3’üncü Lig’de temsil eden Gençlik ve Spor Futbol Takımı, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 12.00’da Afyonkarahisar Anadolu Gücü Spor ile Kocatepe Spor Kompleksi D-5 Sahası karşılaşacak.

Grup lideri olan Afyonkarahisar Anadolu Gücü Spor kendi sahasında yenerek Burdur’a güzel bir galibiyet hediye edeceklerini anlatan Takım Yöneticilerinden Mehmet Türksoy: “Bu yıl ilk yılımız yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen çok iyi mücadeleler ortaya koyduk ve inanıyoruz ki eğer deplasman maçlarında elimizden alınıp rakiplere hediye edilen puanlarımız hak ettiğimiz puanlarımız. Bunu bir iki iç saha maçımızda dahil hakkaniyetli bir yönetimle tarafımıza verilmiş olsaydı, biz bugün ikinciliği konuşuyor olacaktık. Bu yıl adeta elimizden alınan bu fırsatı önümüzdeki yıl sonunda kesinlikle ikinci lige yükselerek Burdur’umuzu en yüksek mertebelere taşıyacağımızdan eminim. Ben bu takıma güveniyorum, bu çocuklarla çok daha iyi şeyler başarabileceğimizi biliyorum ve inanıyorum bu yıl ki iyi takımı koruyarak önümüzdeki sezona ikinci lig hedefi ile başlayacağız ve bunu da kesinlikle başaracağız.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.