Meteoroloji’den Burdur'a özel uyarı: Fırtına, toz geliyor!

DÜNYA 19.04.2024 - 15:10, Güncelleme: 19.04.2024 - 15:10 2710 kez okundu.
 

Meteoroloji’den Burdur'a özel uyarı: Fırtına, toz geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Burdur'da meydana gelecek olan fırtına için uyarıda bulundu.
Yapılan açıklamada rüzgarın, (20.04.2024 Cumartesi) ilk saatlerden itibaren Burdur çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerinden fırtına (51-75 km/saat) ve yer yer kuvvetli fırtına (75-90km/saat) şeklinde esmesi beklendiği belirtildi. Burdur'da meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, hortum, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, özellikle kuruyan Burdur Gölünden toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı vatandaşın dikkatli olunması gerektiği belirtildi.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz için de kuvvetli yağış uyarısında bulundu.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden, Marmara ve Ege’de bu gece, Batı Akdeniz’de ise yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, bu gece saatlerinden itibaren Marmara ile Kıyı ve Güney Ege’de, yarın Batı Akdeniz’de beklenen gök gürültülü sağanağın kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kaynak: Haber Merkezi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Burdur'da meydana gelecek olan fırtına için uyarıda bulundu.


Yapılan açıklamada rüzgarın, (20.04.2024 Cumartesi) ilk saatlerden itibaren Burdur çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerinden fırtına (51-75 km/saat) ve yer yer kuvvetli fırtına (75-90km/saat) şeklinde esmesi beklendiği belirtildi. Burdur'da meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, hortum, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, özellikle kuruyan Burdur Gölünden toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı vatandaşın dikkatli olunması gerektiği belirtildi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz için de kuvvetli yağış uyarısında bulundu. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden, Marmara ve Ege’de bu gece, Batı Akdeniz’de ise yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.
Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, bu gece saatlerinden itibaren Marmara ile Kıyı ve Güney Ege’de, yarın Batı Akdeniz’de beklenen gök gürültülü sağanağın kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.


Kaynak: Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.