Bugün güneş tutulması var: Bu burçlar dikkat!

DÜNYA 08.04.2024 - 18:59, Güncelleme: 08.04.2024 - 18:59 4581 kez okundu.
 

Bugün güneş tutulması var: Bu burçlar dikkat!

8 Nisan 2024 Pazartesi günü (bugün) gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, İstanbul saatine göre 21.20’de 19 derece Koç burcunda meydana gelecek.
Ancak bu tutulma Türkiye'den direkt olarak izlenemeyecek. Tutulma, Batı Avrupa, Kuzey Güney Amerika, Pasifik ve Atlantik bölgelerinde görülebilecek. Astrolojik Değerlendirme: Tutulma an haritasında, Akrep burcu yükselirken, birçok astrolojik gösterge mevcut. Kiron ve Jüpiter 19 derecede, Uranüs ile Boğa burcunda kavuşumda, Merkür retro pozisyonda Koç burcunda, Mars ve Satürn ise Balık burcunda kavuşumda. Ayrıca, haritada ateş elementinde yoğun bir gezegen toplaşması bulunmakta. Koç burcu, dünya astrolojisine göre; askeri olayları, savunma sistemini, savaş malzemelerini, bombaları, patlamaları, terör saldırılarını, suikast girişimlerini, orduları, orduların hareketliliğini, savaşları, çatışmaları, yangınları ifade eder. Bu enerjilerin yoğun olduğu dönemde, dünya üzerindeki tüm liderlerin güç çekişmelerine ve ani, fevri kararlarına açık bir süreçte olduğumuza işaret ediyor. Koç burcu liderler ve politika ile alakalıdır. Bu dönem dünya üzerinde ani streslere çok açık olduğundan kışkırtmalara gelmemekte, riskli hamlelerde bulunmamakta fayda var. Tarihsel Gözlemler: Benzer bir tutulma sürecinde, tarihsel olarak önemli olaylara rastlanmaktadır: 26 Nisan 1986: Çernobil faciası gerçekleşti, Türkiye de etkilendi. 22 Eylül 1949: Sovyetler ilk atom bombasını patlattı. 6 Eylül 1986: İstanbul'daki Neve Şalom Sinagogu'na düzenlenen saldırıda 21 kişi öldü. 7 Şubat 1987: Ünlü gösteri salonu Şan Sineması gece boyunca yandı. 15 Nisan 1912: Titanik transatlantiği bir buzdağına çarparak battı. Sağlık ve Diğer Etkiler: Koç burcu, vücutta baş bölgesini sembolize eder. Bu dönemde göz problemleri, baş ağrısı, migren atakları, sinüs sorunları, diş sorunları, kulak iltihaplanmaları, ateşli hastalıklar ve kan değerlerinin düşmesi gibi konulara dikkat etmek gerekmektedir. Güneş Tutulmaları yoğun enerjilere sahiptir ve bu da 1 hafta boyunca halsizlik, yorgunluk, bitkinlik veya uykusuzluk hissiyatlarına, migren ataklarının artmasına neden olabilir. Sonuç: Güneş Tutulmasının tüm insanlığa huzur getirmesini, gergin enerjilerden ziyade, yeni girişimcilikleri tetiklemesini, dünyaya huzur getirecek yeni liderlerin ortaya çıkmasını temenni ediyoruz. Ancak, bireysel ve toplumsal olarak dikkatli olmakta fayda var. Kaynak: Haber Merkezi
8 Nisan 2024 Pazartesi günü (bugün) gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, İstanbul saatine göre 21.20’de 19 derece Koç burcunda meydana gelecek.


Ancak bu tutulma Türkiye'den direkt olarak izlenemeyecek. Tutulma, Batı Avrupa, Kuzey Güney Amerika, Pasifik ve Atlantik bölgelerinde görülebilecek.

Astrolojik Değerlendirme:
Tutulma an haritasında, Akrep burcu yükselirken, birçok astrolojik gösterge mevcut. Kiron ve Jüpiter 19 derecede, Uranüs ile Boğa burcunda kavuşumda, Merkür retro pozisyonda Koç burcunda, Mars ve Satürn ise Balık burcunda kavuşumda. Ayrıca, haritada ateş elementinde yoğun bir gezegen toplaşması bulunmakta.

Koç burcu, dünya astrolojisine göre; askeri olayları, savunma sistemini, savaş malzemelerini, bombaları, patlamaları, terör saldırılarını, suikast girişimlerini, orduları, orduların hareketliliğini, savaşları, çatışmaları, yangınları ifade eder. Bu enerjilerin yoğun olduğu dönemde, dünya üzerindeki tüm liderlerin güç çekişmelerine ve ani, fevri kararlarına açık bir süreçte olduğumuza işaret ediyor. Koç burcu liderler ve politika ile alakalıdır. Bu dönem dünya üzerinde ani streslere çok açık olduğundan kışkırtmalara gelmemekte, riskli hamlelerde bulunmamakta fayda var.

Tarihsel Gözlemler:
Benzer bir tutulma sürecinde, tarihsel olarak önemli olaylara rastlanmaktadır:

26 Nisan 1986: Çernobil faciası gerçekleşti, Türkiye de etkilendi.
22 Eylül 1949: Sovyetler ilk atom bombasını patlattı.
6 Eylül 1986: İstanbul'daki Neve Şalom Sinagogu'na düzenlenen saldırıda 21 kişi öldü.
7 Şubat 1987: Ünlü gösteri salonu Şan Sineması gece boyunca yandı.
15 Nisan 1912: Titanik transatlantiği bir buzdağına çarparak battı.
Sağlık ve Diğer Etkiler:
Koç burcu, vücutta baş bölgesini sembolize eder. Bu dönemde göz problemleri, baş ağrısı, migren atakları, sinüs sorunları, diş sorunları, kulak iltihaplanmaları, ateşli hastalıklar ve kan değerlerinin düşmesi gibi konulara dikkat etmek gerekmektedir. Güneş Tutulmaları yoğun enerjilere sahiptir ve bu da 1 hafta boyunca halsizlik, yorgunluk, bitkinlik veya uykusuzluk hissiyatlarına, migren ataklarının artmasına neden olabilir.

Sonuç:
Güneş Tutulmasının tüm insanlığa huzur getirmesini, gergin enerjilerden ziyade, yeni girişimcilikleri tetiklemesini, dünyaya huzur getirecek yeni liderlerin ortaya çıkmasını temenni ediyoruz. Ancak, bireysel ve toplumsal olarak dikkatli olmakta fayda var.

Kaynak: Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.