Başkan Gümüş sabah denetiminde!

DÜNYA 08.05.2024 - 16:56, Güncelleme: 08.05.2024 - 16:56 2034 kez okundu.
 

Başkan Gümüş sabah denetiminde!

Başkan Gümüş belediye çalışanları ile birlikte erken saatlerde sahada denetime çıktı.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, mesai arkadaşları ile birlikte sabahın erken saatlerinde sahadaydı. İlçede baharın gelmesi ile parklara rağbette arttı.Çocukların eğlenip oyunlar oynadığı, gençlerin ve yetişkinlerin sohbet ederek vakit geçirdiği parklardan biri olan Şirinler Parkı’nda, sabahın erken saatlerinde belediye ekiplerince temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Belediye çalışanlarını yalnız bırakmayan Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gümüş, “Siz değerli hemşehrimizden ricamız; ortak kullanım alanlarımızı temiz kullanmanız, temiz bırakmanız ve zarar vermemeniz sizlere bu konuda güveniyorum.” dedi.
Başkan Gümüş belediye çalışanları ile birlikte erken saatlerde sahada denetime çıktı.



Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, mesai arkadaşları ile birlikte sabahın erken saatlerinde sahadaydı.
İlçede baharın gelmesi ile parklara rağbette arttı.Çocukların eğlenip oyunlar oynadığı, gençlerin ve yetişkinlerin sohbet ederek vakit geçirdiği parklardan biri olan Şirinler Parkı’nda, sabahın erken saatlerinde belediye ekiplerince temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Belediye çalışanlarını yalnız bırakmayan Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Gümüş, “Siz değerli hemşehrimizden ricamız; ortak kullanım alanlarımızı temiz kullanmanız, temiz bırakmanız ve zarar vermemeniz sizlere bu konuda güveniyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.