Burdur’da Yukarı Pazar Esnafı isyanda!

DÜNYA 04.05.2024 - 21:33, Güncelleme: 04.05.2024 - 21:33 2119 kez okundu.
 

Burdur’da Yukarı Pazar Esnafı isyanda!

Burdur’da yukarı pazarda iş yapan esnaf tuvaletlerin durumunda dolayı yetkililere sitem etti.
Pazar mahallesinde içeresinde Ulu Cami gibi pek çok Burdur’a ait tarihi barındıran Yukarı Pazarda, yıllardır bir türlü düzeltilmeyen tuvaletlerden dolayı sıkıntılar yaşanıyor. Tadilat yapılacak söylemiyle Ulu Cami karşısındaki tuvaletlerin musluklarının söküldüğünü anlatan bir esnaf, “Yıllardır burada esnaflık yaparım maalesef tuvalet problemi çözülemedi. Şimdi tadilat yapılacak diye musluklar söküldü. Kapısı açık bırakıldı, ortalık harabe gibi. Sular yok ama bazı vatandaşlar ona rağmen tuvaletini yapıyor. Keşke kapı kilitlense kimse girmese. Bir Burdurlu olarak bu tarihi bölgeye uymayan tuvaletlerden dolayı üzülüyorum” dedi. Başka bir vatandaş ise: “Daha önce bu bölgede tuvalet 5 TL ide, bu tuvalet kapanınca 7 TL’ye çıkardılar. Burada fırsatçılık yapılıyor. Tadilat daha başlamadan musluklar sökülmüş. İnsanlar burada mağdur oluyor” şeklinde sitem etti.
Burdur’da yukarı pazarda iş yapan esnaf tuvaletlerin durumunda dolayı yetkililere sitem etti.


Pazar mahallesinde içeresinde Ulu Cami gibi pek çok Burdur’a ait tarihi barındıran Yukarı Pazarda, yıllardır bir türlü düzeltilmeyen tuvaletlerden dolayı sıkıntılar yaşanıyor.

Tadilat yapılacak söylemiyle Ulu Cami karşısındaki tuvaletlerin musluklarının söküldüğünü anlatan bir esnaf, “Yıllardır burada esnaflık yaparım maalesef tuvalet problemi çözülemedi. Şimdi tadilat yapılacak diye musluklar söküldü. Kapısı açık bırakıldı, ortalık harabe gibi. Sular yok ama bazı vatandaşlar ona rağmen tuvaletini yapıyor. Keşke kapı kilitlense kimse girmese. Bir Burdurlu olarak bu tarihi bölgeye uymayan tuvaletlerden dolayı üzülüyorum” dedi.

Başka bir vatandaş ise: “Daha önce bu bölgede tuvalet 5 TL ide, bu tuvalet kapanınca 7 TL’ye çıkardılar. Burada fırsatçılık yapılıyor. Tadilat daha başlamadan musluklar sökülmüş. İnsanlar burada mağdur oluyor” şeklinde sitem etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.