BURDURLU KADINLAR: "SENİ İLK KADIN MİLLETVEKİLİMİZ YAPACAĞIZ"

SİYASET 06.05.2023 - 18:26, Güncelleme: 06.05.2023 - 18:26 4071+ kez okundu.
 

BURDURLU KADINLAR: "SENİ İLK KADIN MİLLETVEKİLİMİZ YAPACAĞIZ"

Matinenin açılışına katılan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP Milletvekili Adayları İzzet Akbulut ile Hülya Gümüş kadınların Anneler gününü kutladılar
Burdur Belediyesi’nin organize ettiği Anneler Günü Matinesi, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş’e kadınlar, yoğun ilgi göstererek, “İlk kadın vekilimiz sen olacaksın” diye tempo tuttular. Matinenin açılışına katılan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP Milletvekili Adayları İzzet Akbulut ile Hülya Gümüş kadınların Anneler gününü kutladılar. Matineye katılan kadınlar, doyasıya eğlendiler. Yoğun sevgi gösterileri altında sahneye gelen Milletvekili adayı Hülya Gümüş, tüm kadınlara seslenerek yaptığı konuşmada, “Hepinizi çok seviyorum. Gerçekten beni mutlu ettiniz. Tüm annelerin anneler gününü şimdiden kutluyorum.14 Mayıs’ta hep birlikte başaracağız. Kadınların sesi olmak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Sizlerin bu desteği ile dur durak vermeden tüm gayretimle sahada olmaya devam edeceğim. Emin olun her şey kadınlar için çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.
Matinenin açılışına katılan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP Milletvekili Adayları İzzet Akbulut ile Hülya Gümüş kadınların Anneler gününü kutladılar

Burdur Belediyesi’nin organize ettiği Anneler Günü Matinesi, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş’e kadınlar, yoğun ilgi göstererek, “İlk kadın vekilimiz sen olacaksın” diye tempo tuttular.

Matinenin açılışına katılan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP Milletvekili Adayları İzzet Akbulut ile Hülya Gümüş kadınların Anneler gününü kutladılar. Matineye katılan kadınlar, doyasıya eğlendiler.

Yoğun sevgi gösterileri altında sahneye gelen Milletvekili adayı Hülya Gümüş, tüm kadınlara seslenerek yaptığı konuşmada, “Hepinizi çok seviyorum. Gerçekten beni mutlu ettiniz. Tüm annelerin anneler gününü şimdiden kutluyorum.14 Mayıs’ta hep birlikte başaracağız. Kadınların sesi olmak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Sizlerin bu desteği ile dur durak vermeden tüm gayretimle sahada olmaya devam edeceğim. Emin olun her şey kadınlar için çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.