EMNİYET EKİPLERİ HIRSIZLARA GEÇİT VERMEDİ: 2 ŞAHIS TUTUKLANDI

ASAYİŞ 31.08.2022 - 15:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4642+ kez okundu.
 

EMNİYET EKİPLERİ HIRSIZLARA GEÇİT VERMEDİ: 2 ŞAHIS TUTUKLANDI

Burdur Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık masası (K.I.) isimli şahıs ifadesinin ardından serbest bırakılmış, (B.Ş.) ve (M.B.) isimli şahıslar ise sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 21.08.2022 günü Şirinevler Mahallesinde faaliyet gösteren bir vakıf binasından yaklaşık 7.000 TL değerinde elektronik eşyanın çalınması sonucu meydana gelen; İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığının İhlali, Mala Zarar Verme, Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi olaylarında şahıs/şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma yapılmıştır. Yapılan çok yönlü ve kapsamlı çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen (B.Ş.), (M.B.) ve (K.I.) isimli şahıslar, çalıntı malzeme ile birlikte 24.08.2022 günü İlimizde yakalanarak gözaltına alınmıştır. (K.I.) isimli şahıs ifadesinin ardından serbest bırakılmış, (B.Ş.) ve (M.B.) isimli şahıslar ise sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır.  
Burdur Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık masası (K.I.) isimli şahıs ifadesinin ardından serbest bırakılmış, (B.Ş.) ve (M.B.) isimli şahıslar ise sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 21.08.2022 günü Şirinevler Mahallesinde faaliyet gösteren bir vakıf binasından yaklaşık 7.000 TL değerinde elektronik eşyanın çalınması sonucu meydana gelen; İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığının İhlali, Mala Zarar Verme, Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi olaylarında şahıs/şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma yapılmıştır.

Yapılan çok yönlü ve kapsamlı çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen (B.Ş.), (M.B.) ve (K.I.) isimli şahıslar, çalıntı malzeme ile birlikte 24.08.2022 günü İlimizde yakalanarak gözaltına alınmıştır. (K.I.) isimli şahıs ifadesinin ardından serbest bırakılmış, (B.Ş.) ve (M.B.) isimli şahıslar ise sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.