ÖZEL OKUL MÜDÜRÜ’NDEN TEKNEDE MİDE BULANDIRAN DAVRANIŞ

ASAYİŞ 22.09.2022 - 22:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 5093+ kez okundu.
 

ÖZEL OKUL MÜDÜRÜ’NDEN TEKNEDE MİDE BULANDIRAN DAVRANIŞ

Burdur Gölhisar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Akçinkaya Fethiye Göcek'te tekne turuna çıkardığı okul grubundaki "özel öğrencilerden" birini tacize kalktı.
Burdur Gölhisar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Akçinkaya okulunda öğrenci olan çocukları gezi amaçlı Muğla Göçek ilçesine götürdü. Burada örencileri ve okul görevlileri birlikte tekne turuna çıkardı. Tekne turunda teknenin üst katına çıkardığı Okul öğrencilerinden G.T’ ile yakın temas olarak kendi ellerini kızın elleri ile birleştirerek yanına uzandığı sırada gezi teknesinde bulunan 5-6 tatilci de tepki gösterdi ve sahil güvenlik polisine bildirildi. Şikayet üzerine taraflar Göcek İlçesinin jandarma karakolu tarafından göz altına alındı İlginç görüntüler üzerine  Okul Müdürü Muhammet Akçinkaya ise "şikayet üzerine konu ile ilgili olarak Bunlar özel öğrenciler, özel ilgi isterler" diye kendini savundu. Teknede bulunan tatilcilerden biri olmaya nasıl şahit olduğunu Göcek İlçe Jandarma Karakolundaki ifadesinde şöyle anlattı. Tekne hareket ettikten sonra üst güverteye çıktığımda okul müdürü olarak bize tanıtılan kişinin taciz yollu hareketleri ile karşı karşılaştım. Birkaç kere göz yanılması diyerek bu olayın gerçek olduğunu anlamak için birkaç kere yukarı çıkıp indiğim de müdürün kız çocuğunu bacak kısmını okşadığını, saçını okşadığını yanına uzandığını sarıldığını fark edince rahatsız olduk inip tekne kaptanının eşine sorduk onlar bizim ile ilk kez tura çıkıyorlar biz aşağıda olduğumuz için durumu hiç fark etmedik diye kendilerini savundular. Olay konusundaki tepkiler artınca devreye okul müdür yardımcısı olduğunu söyleyen İ.O. ismindeki zat geldi olayı anlattık sizi anlıyorum haklısınız ama şuan burada özel öğrenciler var korkutmaya da gerek yok, biz bu okulu yeni açtık itibarımız söz konusu bu çocuklara istihdam sağlayan bir okuluz bizi de anlayın bizi de anlayın diyerek olayın üstüne örtmeye çalıştı Daha sonra ifadesi alınan okulda işinin hizmetli olduğunu belirten T. K. Okul müdürü diğer kızlara da böyle mi davranıyor diye sorulduğunda ancak hizmetli verdiği ifadesinde G’ye özel ilgisi olduğunu söyledi. Burdur İlkadım gazetesi tarafından yapılan araştırma da iddia ile olaya karışan görevlilerin Gölhisar da ifadelerinin alınacağı belirtildi. Göcek Jandarma komutanlığı tarafından Gölhisar Jandarma yetkilileri tarafından teslim alındığı belirtildi    
Burdur Gölhisar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Akçinkaya Fethiye Göcek'te tekne turuna çıkardığı okul grubundaki "özel öğrencilerden" birini tacize kalktı.

Burdur Gölhisar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Akçinkaya okulunda öğrenci olan çocukları gezi amaçlı Muğla Göçek ilçesine götürdü. Burada örencileri ve okul görevlileri birlikte tekne turuna çıkardı. Tekne turunda teknenin üst katına çıkardığı Okul öğrencilerinden G.T’ ile yakın temas olarak kendi ellerini kızın elleri ile birleştirerek yanına uzandığı sırada gezi teknesinde bulunan 5-6 tatilci de tepki gösterdi ve sahil güvenlik polisine bildirildi. Şikayet üzerine taraflar Göcek İlçesinin jandarma karakolu tarafından göz altına alındı İlginç görüntüler üzerine  Okul Müdürü Muhammet Akçinkaya ise "şikayet üzerine konu ile ilgili olarak Bunlar özel öğrenciler, özel ilgi isterler" diye kendini savundu.

Teknede bulunan tatilcilerden biri olmaya nasıl şahit olduğunu Göcek İlçe Jandarma Karakolundaki ifadesinde şöyle anlattı. Tekne hareket ettikten sonra üst güverteye çıktığımda okul müdürü olarak bize tanıtılan kişinin taciz yollu hareketleri ile karşı karşılaştım. Birkaç kere göz yanılması diyerek bu olayın gerçek olduğunu anlamak için birkaç kere yukarı çıkıp indiğim de müdürün kız çocuğunu bacak kısmını okşadığını, saçını okşadığını yanına uzandığını sarıldığını fark edince rahatsız olduk inip tekne kaptanının eşine sorduk onlar bizim ile ilk kez tura çıkıyorlar biz aşağıda olduğumuz için durumu hiç fark etmedik diye kendilerini savundular.

Olay konusundaki tepkiler artınca devreye okul müdür yardımcısı olduğunu söyleyen İ.O. ismindeki zat geldi olayı anlattık sizi anlıyorum haklısınız ama şuan burada özel öğrenciler var korkutmaya da gerek yok, biz bu okulu yeni açtık itibarımız söz konusu bu çocuklara istihdam sağlayan bir okuluz bizi de anlayın bizi de anlayın diyerek olayın üstüne örtmeye çalıştı Daha sonra ifadesi alınan okulda işinin hizmetli olduğunu belirten T. K. Okul müdürü diğer kızlara da böyle mi davranıyor diye sorulduğunda ancak hizmetli verdiği ifadesinde G’ye özel ilgisi olduğunu söyledi.

Burdur İlkadım gazetesi tarafından yapılan araştırma da iddia ile olaya karışan görevlilerin Gölhisar da ifadelerinin alınacağı belirtildi. Göcek Jandarma komutanlığı tarafından Gölhisar Jandarma yetkilileri tarafından teslim alındığı belirtildi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.