POLİS VE JANDARMA’DAN YILIN EN BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU

ASAYİŞ 27.03.2023 - 12:43, Güncelleme: 27.03.2023 - 12:43 3415+ kez okundu.
 

POLİS VE JANDARMA’DAN YILIN EN BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU

Burdur Polis ve Jandarma narkotik ekipleri il merkezi ve ilçeler de uyuşturucu iye uyarıcı ticareti yapan ve kullanan kişilere karşı ortak operasyon düzenledi
Polis ve Jandarma Narkotik timleri tarafından İl Merkezi ve İlçelerde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilere karşı operasyonlar da narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir. Bu kapsamda Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak icra edilen "Kökünü Kurutma Operasyonu" neticesinde; Burdur İl Merkezi, Ağlasun, Çeltikçi ve Yeşilova ilçelerinde (84) şüpheliye yönelik icra edilen faaliyette (284) Gr Metamfetamin, (369) Gr Eroin, (991) Gr Kubar Esrar, (293) Gr Uyuşturucu Hap, (215) Gr Kenevir Tohumu, (78) Adet Kullanma Aparatı, (3) Adet Hassas Terazi, (2) Adet Tabanca ve (2) Adet Av Tüfeği ele geçirilmiştir.   Olay ile ilgili olarak adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip (14) şüpheli şahıs mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiş, (9) şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış (5) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.  
Burdur Polis ve Jandarma narkotik ekipleri il merkezi ve ilçeler de uyuşturucu iye uyarıcı ticareti yapan ve kullanan kişilere karşı ortak operasyon düzenledi

Polis ve Jandarma Narkotik timleri tarafından İl Merkezi ve İlçelerde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilere karşı operasyonlar da narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak icra edilen "Kökünü Kurutma Operasyonu" neticesinde;

Burdur İl Merkezi, Ağlasun, Çeltikçi ve Yeşilova ilçelerinde (84) şüpheliye yönelik icra edilen faaliyette (284) Gr Metamfetamin, (369) Gr Eroin, (991) Gr Kubar Esrar, (293) Gr Uyuşturucu Hap, (215) Gr Kenevir Tohumu, (78) Adet Kullanma Aparatı, (3) Adet Hassas Terazi, (2) Adet Tabanca ve (2) Adet Av Tüfeği ele geçirilmiştir.  

Olay ile ilgili olarak adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip (14) şüpheli şahıs mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiş, (9) şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış (5) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.